28 Ocak 2021 #1 X Xforcev Öğrenci Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Yaş 21 Mikrofonumu bağladığım anda kendi sesimi duymaya başlıyorum ve mikrofonumun "cihazı dinle" kısmı da kapalı bir yardım edin lütfen
Mikrofonumu bağladığım anda kendi sesimi duymaya başlıyorum ve mikrofonumun "cihazı dinle" kısmı da kapalı bir yardım edin lütfen
17 Şubat 2021 #2 A AlperenEfe61 Öğrenci Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 Yaş 22 Aynı problemi bende yaşıyorum hatta mikrofonu ve kulaklığı devre dışı bıraksamda sesimi duyuyorum acaba bir çözüm bulabildin mi ?
Aynı problemi bende yaşıyorum hatta mikrofonu ve kulaklığı devre dışı bıraksamda sesimi duyuyorum acaba bir çözüm bulabildin mi ?
17 Şubat 2021 Konuyu başlatan #3 X Xforcev Öğrenci Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Yaş 21 AlperenEfe61 dedi ki: Aynı problemi bende yaşıyorum hatta mikrofonu ve kulaklığı devre dışı bıraksamda sesimi duyuyorum acaba bir çözüm bulabildin mi ? Genişletmek için tıkla ... hala bir şey bulamadım mikrofonumu kullanmıyorum artık
AlperenEfe61 dedi ki: Aynı problemi bende yaşıyorum hatta mikrofonu ve kulaklığı devre dışı bıraksamda sesimi duyuyorum acaba bir çözüm bulabildin mi ? Genişletmek için tıkla ... hala bir şey bulamadım mikrofonumu kullanmıyorum artık