Mikrofon sorunu

gunerbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2-3 gün önce bilgisayar topladım discorda veya herhangi bir programda girdiğimde mikrofondan ses gitmiyor realtek driverlarını indirdim çalışmamaya devam ediyor bilgisayar mikrofonu görüyor fakat ses iletmiyor (varsayılan olarak seçmeme rağmen) şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Mucahitt

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Şimdi sesinizi kaydetin programa her hangi birine 3.part yazılım app ları olabilir , ilk önce burada mikrofonunuzun sesi kaydedip kaydetmediğine dikkat edin. eyer sesinin kaydedilmiş ise , driverlarda sorun vardır . driverlarınızı kaldırıp . driver booster kurarak seçili son sürümü zaten kendi indirir . ayrıyetten ses kaydederken bir hata mesajı alırsanız onu aratın sorunu çözün ayrıyetten windows 10 da ayarlarında ses diye aratarak mikrofona girerek
1573331194045.png
Sınayabilirsiniz.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Şimdi sesinizi kaydetin programa her hangi birine 3.part yazılım app ları olabilir , ilk önce burada mikrofonunuzun sesi kaydedip kaydetmediğine dikkat edin. eyer sesinin kaydedilmiş ise , driverlarda sorun vardır . driverlarınızı kaldırıp . driver booster kurarak seçili son sürümü zaten kendi indirir . ayrıyetten ses kaydederken bir hata mesajı alırsanız onu aratın sorunu çözün ayrıyetten windows 10 da ayarlarında ses diye aratarak mikrofona girerek Ekli dosyayı görüntüle 81378 Sınayabilirsiniz.
Driver Booster önermem

gunerbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi sesinizi kaydetin programa her hangi birine 3.part yazılım app ları olabilir , ilk önce burada mikrofonunuzun sesi kaydedip kaydetmediğine dikkat edin. eyer sesinin kaydedilmiş ise , driverlarda sorun vardır . driverlarınızı kaldırıp . driver booster kurarak seçili son sürümü zaten kendi indirir . ayrıyetten ses kaydederken bir hata mesajı alırsanız onu aratın sorunu çözün ayrıyetten windows 10 da ayarlarında ses diye aratarak mikrofona girerek Ekli dosyayı görüntüle 81378 Sınayabilirsiniz.
denedim fakat sesim hala kayıt olmuyor realtekde mikrofonum takılı olarak gözükmesine rağmen