Mikrofon kablosu koptu! Yardımlarınızı bekliyorum.

ozgur79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bir yere takılma sonucu mikrofonumun kablosu koptu fakat ben hangi parçayı hangisine nasıl bağlayacağımı bilmiyorum. Resimde de görüldüğü gibi 1 adet beyaz bir kablo ve etrafından dolanan birçok tel mevcut. Hangisini hangisine nasıl bağlayacağım. El ile bağlasam olur mu?

amI0meqh.jpg
sFk2KZ7h.jpg

wSTLaX5h.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hala cevap gelmedi :(

Sagittae

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Etrafında dolanan telleri bir yere topla, aslında hepsi aynı bağlantı için. Beyaz kabloları birbirine bağla, üstünden güzelce bant çek ki teller arası temas olmsın. Sonra geriye kalan etrafına dolanmış telleti birbirine bağla ve yine bant çek. Toplamda 2 bağlantı yaptık yani. Beyaz kablonun telleriyle o etraftaki teller arasında temas olmamasına dikkat et yoksa çalışmaz.

ozgur79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Etrafında dolanan telleri bir yere topla, aslında hepsi aynı bağlantı için. Beyaz kabloları birbirine bağla, üstünden güzelce bant çek ki teller arası temas olmsın. Sonra geriye kalan etrafına dolanmış telleti birbirine bağla ve yine bant çek. Toplamda 2 bağlantı yaptık yani. Beyaz kablonun telleriyle o etraftaki teller arasında temas olmamasına dikkat et yoksa çalışmaz.
Teşekkür ederim. Bu akşam denicem , denedikten sonra yorum atarım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:laugh:o kopan jack dan al 50krs uçları lehimle daha sağlam olur