- Konuyu başlatan
beyzabetül
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 356
bimcellTabi ki satılıyor.![]()
bimcellTabi ki satılıyor.![]()
hepsiburada güvenilir katılıyorum. elbetteki çakma ürün göndermez veya kutudan hıyar çıkmaz. Benim değindiğim kısım garanti konusunda. orda da elbette güvenilir olabilirler benim sıkıntım her şeyin sanal olması beni geriyor. servise vereceğim yerle yüzyüze muhattap olmak isterim.Ben 2013 yılından beri hepsiburada.com dan alışveriş yapıyorum onlarca kez alışverişim var şahsen hiç bir sıkıntı yaşamadım. Her firmayı kötülemek isteyen kişiler olabilir ya da istisnai olarak sorun yaşayan kişiler yine olabilir. En ufak hatalarında hatalarını telafi edip, üzerine hediye çeki veriyorlar. Böylesine büyük bir firma çakma mal satacak kadar riske girmez hele ki böylesine önemli satış yaptığı ürünlerde ve piyasadaki rakipleri çoğalmaktayken (n11.com gibi) Yani demek istediğim o ki eğer hangi telefonu alacağına karar kıldıysan hepsiburada.com dan sipariş ver gitsin. Eminim herhangi bir sorun yaşamazsın. Kutuyu açtın herhangi bir sıkıntı çıkarsa geri iadesi oluyor diye biliyorum ama kutuyu açmadan vazgeçersen ürünü hiç bir sebep olmadan geri iade edebilirsin
hepsiburada güvenilir katılıyorum. elbetteki çakma ürün göndermez veya kutudan hıyar çıkmaz. Benim değindiğim kısım garanti konusunda. orda da elbette güvenilir olabilirler benim sıkıntım her şeyin sanal olması beni geriyor. servise vereceğim yerle yüzyüze muhattap olmak isterim.
28 iş günü mü :Servise vereceğin zaman yüz yüze olmak istiyorsan Türkiye garantili cihaz alırsın. Normalde mağazadan aldığın telefonu mağazaya verip garantiye yollaman yaklaşık 28 iş günü sürüyor diye biliyorum. Yıllardır samsung kullanıyorum telefonumda herhangi bir sorun olduğu zaman direk samsung yetkili servisine götürüp telefonumu bırakıyorum. Hem teknik elemanla konuşma fırsatı buluyordum, hemde bir kaç günde sorun hallediliyordu. Üstelik internet üzerinden cihazınızın durumunu kontrol edebiliyorsunuz. Yani sık sık gidip kontrol etmenize de gerek kalmıyordu, hazır olduğu zaman gidip alıyorsunuz