Mide bulandırıcı bir haber! Üvey kızından 7 çocuğu var!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Avusturya'da kızına 24 yıl tecavüz eden ve ondan dünyaya gelen 7 çocuğundan birini öldüren Jozef Fritzl vakasından sonra benzer bir olay da Almanya'dan geldi. Detlef S. adlı Alman'ın ikisi üvey, üç çocuğuna 20 yıldan fazla süredir tecavüz ettiği ve üvey kızından 7 çocuğu olduğu ortaya çıktı.

Almanya'nın Rheinland-Pfalz eyaletinin Fluterschen köyünde yaşayan 48 yaşındaki Detlef S'nin 1987 yılından bu yana çocuklarına tecavüz ettiği, ayrıca iki kızını fuhşa zorladığı belirtildi.

Alman basınında yer alan haberlere göre, eşi ile birlikte yaşayan Detlef S'nin 1999-2009 yılları arasında üvey kızından 8 çocuk yaptığı, bebeklerden ilkinin doğumdan birkaç hafta sonra öldüğü ifade edildi.

Üvey kızın avukatı Sabine Buhr, Alman Haber Ajansı'na (DPA) yaptığı açıklamada, olayın, evden ayrılmak isteyen öz kızının babasına yazdığı mektubu üvey kızının bulması ve gençlik dairesine iletmesiyle ortaya çıktığını kaydetti.

Buhr, Detlef S'nin tecavüz ettiği üvey çocuklarından birinin erkek olduğunu söyledi.

Ağustos 2010'dan beri tutuklu olan Detlef S'nin, çocukların babası olduğunun DNA testleriyle tespit edildiği belirtildi.

Detlef S. hakkında açılan davanın gelecek hafta başlayacağı kaydedildi.

AA-Hürriyet

Dragunov

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sapıklık diyecem oda değil bu çok çok farklı bir şey .

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
yaparlar bunlar.

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
İnsanoğlu islamdan uzaklaştıkça yaradılışına aykırı davranış biçimine yakınlaşıyor.Bazı avrupa birliği ülkelerinde kişilerin sex özgürlüğü kapsamında ensest devlet güvencesine alındı.
Ayıplamıyoruz kınamıyoruz sadece hamd ediyoruz.
Bizi islam üzerine yaradan Alemlerin Rabbine hamd olsun.

rangiku

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İnsanoğlu islamdan uzaklaştıkça yaradılışına aykırı davranış biçimine yakınlaşıyor.Bazı avrupa birliği ülkelerinde kişilerin sex özgürlüğü kapsamında ensest devlet güvencesine alındı.
Ayıplamıyoruz kınamıyoruz sadece hamd ediyoruz.
Bizi islam üzerine yaradan Alemlerin Rabbine hamd olsun.

Her konuyu dine bağlamanın anlamı nedir? Dinsiz bir insanın bunu yapması normal mi yani? İnsan olan yapmaz bunu. Her şeyi dine bağlamayın.

Dragunov

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her konuyu dine bağlamanın anlamı nedir? Dinsiz bir insanın bunu yapması normal mi yani? İnsan olan yapmaz bunu. Her şeyi dine bağlamayın.

Katılıyorum çünkü müslüman olmayıpta bu işi yapmayanlar var . Her şey din değil , önce insan olucaksın ki sonra dinin gerektirdiklerini yerine getirceksin . İnsan olamadıktan sonra din hiçbir işe yaramaz.

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Her konunun inancınızla yakından ilişkisi vardır ama insanın cinsel yaşamının inancıyla birbiriyle ayrılmayacak ilişkisi vardır.Nasıl islam kişinin cinsel beraberlik yaşayabileceği veya kesinlikle beraber olamayacağı kişileri belirlemişse insanoğlu eliyle yazılan gizli talmud yasaları bazılarına hükmü olmayan din adına midenin kaldıramayacağı cinsel haklar vermiştir.
İslam toplumunda bu konuya bakış din kültür bölümünde detayıyla işlenmiştir.Tekrar girmeyeceğim.Size ensestin devlet güvencesinde olduğu yerleri veya ayrıntıları da vermek istemiyorum Gerçekten tiksindirici olaylar.

İnsanlar genelde yaşamlarını inancına veya inançsızlığına göre düzenler ama bazen sıradışı olaylarda olabilir.Gerçek islamın yaşandığı toplumlarda çok seyrek görülür.

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
mide bulandırıcı bir haber başlığıyla verilse dahi bu haberlerden mide bulandığına pek inanasım gelmiyor. mide bulandıran şey açığa vurulmaz üstü kapatılır. ben mesela bugüne kadar kimsenin midesinden çıkanı avucunda göstererek bakın ne kadar iğrenç dediği bir sahne hatırlamıyorum hatırıma getirdiğim ömrüm kadar. katılmayan olabilir, kendini bağlar, beni bağlamaz.

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Katılıyorum çünkü müslüman olmayıpta bu işi yapmayanlar var . Her şey din değil , önce insan olucaksın ki sonra dinin gerektirdiklerini yerine getirceksin . İnsan olamadıktan sonra din hiçbir işe yaramaz.

insanı insan yapan çevreyle ilişkilerini düzenleyen doğruyla yanlışı ayıran din dir.Dünyanın kuruluşundan kıyamete değin tek bir din gelmiştir.Tüm peygamberlerde bu din yani islam üzerinedir.
Haram ve helaller dünyanın kuruluşundan beri vardır.Her insanda bunlara uymaya mecburdur.Zaten uyulsa hiç bir problem kalmaz.
Konuyu cinsel yönden alırsak
http://forum.shiftdelete.net/din-ku...lar-nisanlanmak-nikah-sayilir-mi-sartlar.html

konu din kültürü bölümünü ilgilendirir ki bu konuyu en ince ayrıntısıyla inceledik.
http://forum.shiftdelete.net/din-kulturu-ve-ahlak-bilgisi/index3.html

Eğer islam üzerine olmazsanız
http://haber.gazetevatan.com/isvicre-ensest-iliskiyi-serbest-birakiyor/346655/30/Dunya

böyle olur bu linki seçme verdim en ucundan dokunan
ilahiyatçı kardeşim
itici toplum ahlakın bozucu haberler basında üstü sıvanarak verilir sanırsınız ki kınarlar ama amaç beyinlerde acaba olurmu sorusunu oluşturmaktır.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Asacaksın böyle insanları toplum önünde, belki insanlar ibret alır, ama sanmıyorum. En iyisini Allah bilir

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
tek cümle

İmanı olmayanın Vicdanı olmaz