Microsoft'un X10'u Şubat'ta

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Gelecek ay Microsoft, yıllarca ara verdiği "X" organizasyonlarına tekrar başlıyor. Peki yeni etkinliğin içeriğinde neler olacak? Firmanın hangi beklenen ürünü Şubat'ta tanıtılacak?

İlk defa 2001 yılında gerçekleştirilen "X1"in ardından, en son 2006'ya kadar uzanan "X" organizasyonunun devamı gelmemişti. Microsoft, birkaç yıllık aranın ardından "X"i yeniden hayata geçiriyor. Şubat ayında X10'u San Francisco'da gerçekleştirmeyi planlayan firma, orada uzun zamandır beklenen bir ürününe ışık tutacak!
Project_Natal1263306109.jpg
San Francisco'da Project Natal Sesleri!
Yeni nesil hareket algılayıcılı kontrol deneyimi olarak nitelendirilen Natal, 11 Şubat'ta gerçekleştirilecek olan X10'un en önemli başlığı olacak. Cihaz hakkında detaylı bilginin yanında, çıkış tarihi gibi detayların da basına açıklanması beklenen organizasyonda, Natal'ın oyunları da gösterilecek.
Muhtemelen göreceğimiz isimler arasında, Halo: Reach, Alan Wake, Crackdown 2, Fable III, Splinter Cell: Conviction yer alacak.
:: Project Natal'ın hangi oyunlarda kullanılmasını istiyorsunuz?
Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Natal projesi hareket algılama sisteminin yeni bir sayfası olacağına eminim.Tanıtımları iyi yapılırsa satış rekorları bile kırılabilir.Ancak merak ettiğim birkaç şey var.Bu sistemde joistik kol olacakmı?Eğer olmayacaksa fps oyunlar nasıl oynanacak veya futbol oyunları?Evin etrafında koltukların arasında turmu atacagız.(:P) Fps oyunlar için el silahlar cıkarsalar(atari salonlarındaki gibi) ve o silah ile ateş ettiğinde oyundaki mermi 1-2 saniye gec gittiğinde ben o sistemi kaldırıp atarım acıkcası.Düşüncem bu, soruya gelirsekte

Natal'da;Sorunsuz bir şekilde Pes2010 Become a Legend oynamak isterim.Ayrıca yüz taramasıda varmış koyarım kendimi Messiye bikaç şey öğretirim :)

http://www.xbox.com/en-US/live/projectnatal/ Tanıtım videosu harika..

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Natal projesi hareket algılama sisteminin yeni bir sayfası olacağına eminim.Tanıtımları iyi yapılırsa satış rekorları bile kırılabilir.Ancak merak ettiğim birkaç şey var.Bu sistemde joistik kol olacakmı?Eğer olmayacaksa fps oyunlar nasıl oynanacak veya futbol oyunları?Evin etrafında koltukların arasında turmu atacagız.(:P) Fps oyunlar için el silahlar cıkarsalar(atari salonlarındaki gibi) ve o silah ile ateş ettiğinde oyundaki mermi 1-2 saniye gec gittiğinde ben o sistemi kaldırıp atarım acıkcası.Düşüncem bu, soruya gelirsekte

Natal'da;Sorunsuz bir şekilde Pes2010 Become a Legend oynamak isterim.Ayrıca yüz taramasıda varmış koyarım kendimi Messiye bikaç şey öğretirim :)

http://www.xbox.com/en-US/live/projectnatal/ Tanıtım videosu harika..

natal ile crysis oynayan bir adamın video su vardı. ekran çok kasıntı görünüyordu.izlerken başım döndü. bakalım çıkınca nasıl olacak.