Microsoft'un windows toolunda ISO görünmüyor

DDundar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
HP Laptopum var windows 8.1 iso dosyasını sitesinden indiriyorum ama kurulumu başlatamıyorum seçenekler yok Ekran Görüntüsü (106).png

Baybars12345

Asistan
Reaksiyon puanı
54
HP Laptopum var windows 8.1 iso dosyasını sitesinden indiriyorum ama kurulumu başlatamıyorum seçenekler yokEkli dosyayı görüntüle 38898
Bende de aynı sorun çıktı. Anlaşılan Microsoft, Windows 8.1 iso dosyalarını da kaldırmış olabilir. Başka sitelerden indirmen gerekiyor. Ama forumumuz site paylaşımını yasakladığı için bir tane site veremeyeceğim maalesef. İso dosyası korsan olabilir dikkatli ve seçici ol.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,395
Ben Microsoft'un sitesinden yükleme medyası oluşturma aracını indirdim, çalıştırdım, sorun yok.
İndirme web adresi şudur: Windows 8.1'i indir

Kolay gelsin.

BLYADQ.png

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,395
Bende niye çalışmadı o zaman. Ben de oradan indiriyorum zaten
Yükleme medyası oluşturma aracını yönetici olarak çalıştırdığında seçenekler görünür olması lazım.
Daha olmadı, şu konuda sunulmuş alternatif indirme yöntemini deneyin.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,395
Korsan mı değil mi ?
Korsan olsa, o konu silinirdi, paylaşım yasa dışı olmadığı için sabit (önemli) olarak Windows alt-forum başlığı altında üst sıralarda tutuluyor. :)
Boot etmeden mi çalıştırıyorsunuz?
Windows 8.1 yükleme medyası oluşturma aracının (MediaCreationTool.exe) çalışmasında sorun yaşadığını konudaki resimde paylaşmış, ancak .exe dosyasını .iso olarak tanımlanmış.

Baybars12345

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Korsan olsa, o konu silinirdi, paylaşım yasa dışı olmadığı için sabit (önemli) olarak Windows alt-forum başlığı altında üst sıralarda tutuluyor. :)

Windows 8.1 yükleme medyası oluşturma aracının (MediaCreationTool.exe) çalışmasında sorun yaşadığını konudaki resimde paylaşmış, ancak .exe dosyasını .iso olarak tanımlanmış.
Tamam