Bende de aynı sorun çıktı. Anlaşılan Microsoft, Windows 8.1 iso dosyalarını da kaldırmış olabilir. Başka sitelerden indirmen gerekiyor. Ama forumumuz site paylaşımını yasakladığı için bir tane site veremeyeceğim maalesef. İso dosyası korsan olabilir dikkatli ve seçici ol.HP Laptopum var windows 8.1 iso dosyasını sitesinden indiriyorum ama kurulumu başlatamıyorum seçenekler yokEkli dosyayı görüntüle 38898
Bende niye çalışmadı o zaman. Ben de oradan indiriyorum zatenBen Microsoft'un sitesinden yükleme medyası oluşturma aracını indirdim, çalıştırdım, sorun yok.
İndirme web adresi şudur: Windows 8.1'i indir
Kolay gelsin.
![]()
Yükleme medyası oluşturma aracını yönetici olarak çalıştırdığında seçenekler görünür olması lazım.Bende niye çalışmadı o zaman. Ben de oradan indiriyorum zaten
Korsan mı değil mi ?Yükleme medyası oluşturma aracını yönetici olarak çalıştırdığında seçenekler görünür olması lazım.
Daha olmadı, şu konuda sunulmuş alternatif indirme yöntemini deneyin.
HayırBoot etmeden mi çalıştırıyorsunuz?
Korsan olsa, o konu silinirdi, paylaşım yasa dışı olmadığı için sabit (önemli) olarak Windows alt-forum başlığı altında üst sıralarda tutuluyor.Korsan mı değil mi ?
Windows 8.1 yükleme medyası oluşturma aracının (MediaCreationTool.exe) çalışmasında sorun yaşadığını konudaki resimde paylaşmış, ancak .exe dosyasını .iso olarak tanımlanmış.Boot etmeden mi çalıştırıyorsunuz?
TamamKorsan olsa, o konu silinirdi, paylaşım yasa dışı olmadığı için sabit (önemli) olarak Windows alt-forum başlığı altında üst sıralarda tutuluyor.
Windows 8.1 yükleme medyası oluşturma aracının (MediaCreationTool.exe) çalışmasında sorun yaşadığını konudaki resimde paylaşmış, ancak .exe dosyasını .iso olarak tanımlanmış.