Microsoft'tan 11 kritik yama daha geliyor

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Microsoft çeşitli yazılımları için hayati önem taşıyan 11 yeni update'i önümüzdeki hafta yayınlayacak.

Windows, Active Directory, Internet Explorer, Office ve Host Integration Server yazılımlarını kapsayan yamaların birçok açığı kapatacağı ifade edildi.

"Kritik" olarak reyting'lenen update'ler özellikle hacker'ların sistemlere zararlı yazılımları kolayca yüklemesini engellemeyi amaçlıyor.

kaynak:http://www.cnnturk.com/HaberDetay/turkiye/2/microsofttan_11_yama_daha/496317/0

olympus41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
düşünüyorumda bu kadar mühendis bir araya gelip nasıl bu kadar aptalca bir yazılım ortaya çıkarabiliyor acaba. ve bu aptal yazılım nasıl oluyordu piyasanın %95 in hakim olabiliyor. bir açıklamsı varmıdır acaba.
(ie7 kurmak için çıktığım yolda yolun sonu yine format oldu da o bakımdan @)

_megavisor_

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bu yamaları cclenar siliyo boşuna yüklüyoz bence..:D

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Yama yama bıktık artık...
Güncelleme işlemleri her yazılımda oluyor..

@olympus41
yorumuna göre linux kullanıcısısın diye tahmin ediyorum.Peki sen hiç düşündün mü neden piyasanın %95'ine sahip bir araştır istersen.Aptalca dediğin yazılım %95 piyasaya sahip kendin söylemişsin.
Kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş.

Eğer yazılım geliştiriyorsanız ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız.Bu çok normal bir olay

olympus41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lastdot aslında hem linux (ubuntu) hemde windows kulllanıyorum. dün akşamda windowsa ie7 yi kurmak istedim ki normalde windows ta da firefox kullanıyorum ama şöyle bir esti kurayım dedim hay demez olaydım :) piyasanın %95 ine sahip olmasının altındaki neden insanların kolaycılığa alışmaları ve tekel olması windows gecen senelerde avrupa birliğinden 650 milyon dolar tekelleşme cezası yemişti hatırlarsanız piyasanın % 95 ine sahip olması iyi bir ürün olduğunu göstermez ayrıca bence