Microsoft Windows Live OneCare v2.0.2318.12

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
Virüsleri ve casus yazılımları kaldırmanıza ve bilgisayarınızın performansını iyileştirmenize yardımcı olacak bir yol mu arıyorsunuz? Buldunuz. Tek bir yerden bilgisayar bakımı sağlayan Windows Live OneCare ile bilgisayarınızı koruma altına alabilirsiniz. Windows Live OneCare, sorunları tanılamanıza ve çözmenize yardımcı olan hızlı bir bilgisayar durum ve güvenlik tarayıcısıdır.

Bilgisayarınız ne kadar güvende?

Virüs, casus yazılım ve diğer olası istenmeyen yazılımların bulunup bulunmadığını denetlemek, bunları kaldırmak ve Internet bağlantınızdaki güvenlik açıklarını bulmak için OneCare kullanın.

Bilgisayarınız çöple mi doldu?

Bilgisayarınıza ihtiyacınız olmayan pek çok şey kaydedilir. Bazıları zararsızdır. Bazıları sizi yavaşlatır. Bazıları da meraklı gözlerin bilgisayarınızda yaptıklarınızı izlemesini sağlar. OneCare'i kullanarak, bilgisayarınızı yavaşlatabilecek istenmeyen şeylerden kurtulun.

out.php

Bilgisayarınız en yüksek verimde mi çalışıyor?

Arabanız gibi bilgisayarınızın da en iyi durumda olması için düzenli bakıma ihtiyacı vardır. OneCareı kullanarak, performansı artırmak için sabit diskinizde disk birleştirme yapmanız gerekip gerekmediğini öğrenin ve gerekiyorsa bunu sizin için yapsın.

out.php

Yeni özellikler:
*Birden fazla PC yönetimi: ağınızdaki bilgisayarları ortak bir Windows Live ID'si ile OneCare çembere ekleyebilir, grup içerisindeki diğer bilgisayarların durumunu öğrenebilirsiniz.
*Yazıcı Paylaşımı: OneCare çemberindeki tüm bilgisayarlara yazıcınızı paylaştırabilirsiniz.
*OneCare Çevrimiçi Fotoğraf Yedekleme: fotoğraflar için çevrimiçi depolama alanı sağlar [ücretli] [10 GB'lık bir alan veriyor, beta sonunda değiştirilebilecek]
*Güvenli kablosuz ağ: eğer OneCare 2.0'ın desteklediği bir router'a sahipseniz, kablosuz ağınız güvende demektir!
*x64 desteği

Microsoft Windows Live OneCare v2.0.2318.12

KAYNAK

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
güvenlik merkezi ve windows defender'ın birleşimi ve performans ile ilgili ekli güzel bi program. Windows işletim sistemini hedefleyen virüsleri tespit eden ve durduran bir programmış !!!
>>bu aralar özellikle trojanlar sistem dosyası adı ile çalışıyor.

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Haklısın regedit windows defenderla güvenlik merkezini birleştirmişler gibi bir şey.
Ben bunların ikisine de uğramam ki :P

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
:S ben defender kullanıyorum, şuana kadar hiç uyarı vermedi :D çalışıp çalışmadığından şüpheliyim :^)

microsoft un bu programları işe yarıyormu onuda pek anlamadım ama kullanıyoruz !!!

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aynen regedit hiç çıtı çıkmıyor windows defenderın.Değiitir hemen :) ya comodo ya zone alarm ;)

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sanırım XP için olanı yok varmı varsa nerden indiririz
Sitede işletim sisteminizi yükseltin yazıyo Vistada çalışıyo

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Bi aralar bu program kav,nod32,avast,norton gibi programlarla birlikte katıldığı virüs teslerinde hiçbir varlık gösterememişti.

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ben Antiviri kurcam adsl fatorası geldikten sonra (kota Az kaldıda :D )

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bu antivirüs vistada sıfır aldı xpde sıfır altı alır ben o yüzden bu antivirüse güvenmiyorum

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Denizhan Dakılır dedi ki:
Bu antivirüs vistada sıfır aldı xpde sıfır altı alır ben o yüzden bu antivirüse güvenmiyorum
bi işe yaramaz bırak zaten türkçe işletim sistemine yüklenmi Zzz