Microsoft--vs.--Volkswagen

Zonked

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bill Gates Microsoft'un bir seminerinde bilgisayar sektöründeki gelişmenin hızını anlatmak için şöyle bir benzetme yapmış; 'Eğer Volkswagen firması son 25 yıl içinde bilgisayar sektörü kadar hızlı gelişmiş olsaydı bu gün 500 dolara alacağımız arabalara 25 dolarlık benzin koyup dünya turu atmamız mümkün olacaktı'.Bir kaç gün sonra Volkswagen firması bir basın açıklaması yayınlamış; 'Eğer otomotiv sektörü Bill Gates'in işletim sistemi gibi gelişmiş olsaydı, her alacağımız arabada tek koltuk olacak, diğer koltuklar için ekstra lisans parası ödemek zorunda kalacaktık, arabamız sadece bizim ürettiğimiz benzinle çalışacak, gösterge tablosundaki tüm ikaz ve uyarı ışıkları üzerinde ARABANIZ GEÇERSİZ BİR İŞLEM YÜRÜTTÜ VE KAPATILACAKTIR yazan tek bir lamba olacaktı. Ayrıca her kazadan sonra arabanın hava yastıkları açılmadan önce bir düğmenin üzerinde HAVA YASTIKLARI AÇILACAK EMİNMİSİNİZ diye bir ışık yanacaktı'.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
komik videodan komik yazıya taşındı. Konuları doğru yerlere açmaya özen gösterelim.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
72
bunu duymuştum sanırım :)

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
:D :D Tebrik ettim Volkswagen' i, Bill Gates ve Microsoft' a kapak gibi cevap vermiş  :D  :D :D

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
hehe volkswagen e de bu yakışırdı :D

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
süper dumur edici bir cevap olmuş valla microsoft'a

emir1907

Doçent
Reaksiyon puanı
0
volkswagen'i severdim şimdi daha bir seviyorum. bravo hocam helal olsun kapağa bakk

byhck

Doçent
Reaksiyon puanı
2
chimera dedi ki:
:D :D Tebrik ettim Volkswagen' i, Bill Gates ve Microsoft' a kapak gibi cevap vermiş :D :D :D

Gerçekten kapak olmuş ya :D süper bi cevap

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
VW güzel yapıştırmış lafı, Bill bunun altından kalkamamıştır. :}

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Harbi süper olmuş ya :D