Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı Sorununu Çözdüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huseyin_ars452

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Bu İlletle 1 Haftadır Mücadele Ediyordum Ve Çözümü Buldum YouTube'deki Hiç Bir Yöntem Olmuyorsa PC'ye Format Atın Ama Bütün Disklere Örneğin C, D, E Hepsine Yani. Sonra Başka Bir Windows Sürümü Yükleyin Oluyor. Şahsen Bende Oldu. (Windows 10 Pro Kullanıyorsanız Enterprise Yükletin. Windows 10 Enterprise Kullanıyorsanız Windows 10 Pro Yükleyin) Sonra Gelip Teşekkür Edebilirsiniz. Dosyalarınızı Yedeklemeyi Unutmayın.

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
Arkadaşlar Bu İlletle 1 Haftadır Mücadele Ediyordum Ve Çözümü Buldum YouTube'deki Hiç Bir Yöntem Olmuyorsa PC'ye Format Atın Ama Bütün Disklere Örneğin C, D, E Hepsine Yani. Sonra Başka Bir Windows Sürümü Yükleyin Oluyor. Şahsen Bende Oldu. (Windows 10 Pro Kullanıyorsanız Enterprise Yükletin. Windows 10 Enterprise Kullanıyorsanız Windows 10 Pro Yükleyin) Sonra Gelip Teşekkür Edebilirsiniz. Dosyalarınızı Yedeklemeyi Unutmayın.
Ne alaka? Bunun yerine Windows kurulumu bitince internet bağlantısı kursaydınız otomatik güncellerdi zaten? Lütfen yanlış bilgi vermeyin. Pro sürümü olan adam neden Enterprise kursun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...