- Reaksiyon puanı
- 5,741
Microsoft, geçtiğimiz yıl çıkardığı çift ekranlı akıllı telefonuna yenisini ekliyor. Önceki model teknoloji severler tarafından yüksek fiyatı nedeniyle ilgi görmedi. Ancak Microsoft yeni tasarıma sahip bir model ile şansını denemek istiyor. Sızdırılan prototip fotoğraflarına göre yeni telefon Android işletim sistemi ve üçlü arka kamera kurulumu ile gelecek.
Yakında çıkacak olan Microsoft Surface Duo 2, çeşitli sızıntılara maruz kaldı. Bu yılın başlarında, Surface Duo 2’nin son tasarım prototipi İnternet’te yayıldı. Cihazın beyaz ve siyah renk seçeneğiyle gelmesi bekleniyor.
Surface Duo 2, 1 adet 2.84 GHz, 3 adet 2.42 GHz ve 4 adet 1.80 GHz hızda çalışan çekirdeklerin bulunduğu Snapdragon 888 SoC, 8GB RAM ve Android 11 işletim sistemiyle çıkacak.
KAYNAK
Yakında çıkacak olan Microsoft Surface Duo 2, çeşitli sızıntılara maruz kaldı. Bu yılın başlarında, Surface Duo 2’nin son tasarım prototipi İnternet’te yayıldı. Cihazın beyaz ve siyah renk seçeneğiyle gelmesi bekleniyor.
Surface Duo 2, 1 adet 2.84 GHz, 3 adet 2.42 GHz ve 4 adet 1.80 GHz hızda çalışan çekirdeklerin bulunduğu Snapdragon 888 SoC, 8GB RAM ve Android 11 işletim sistemiyle çıkacak.
KAYNAK