Yardım microsoft store'da dolby audio'yu indirmek istediğimde "0x80073CFD" kodlu bir hata veriyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hatanın açıklamasında "Windows 10 apps need either FAT32 or exFAT format. NOTE: reformatting permanently deletes any pre-existing content." yazıyor, yabancı kaynaklara baktığımda diski ntfs'e çevirin diyor ve bunu d, e, f, g.. diskleri için yapıyorlar fakat benim dolby audio'u kurduğum disk c diski ve zaten ntfs olarak gözüküyor. ayrıca bilgisayar dolby'i destekliyor, ben hata veriyor diye yabancı kaynaklara bakıp silmiştim ve şimdi yeniden yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor
Ekran 1Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı.PNG

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
hatanın açıklamasında "Windows 10 apps need either FAT32 or exFAT format. NOTE: reformatting permanently deletes any pre-existing content." yazıyor, yabancı kaynaklara baktığımda diski ntfs'e çevirin diyor ve bunu d, e, f, g.. diskleri için yapıyorlar fakat benim dolby audio'u kurduğum disk c diski ve zaten ntfs olarak gözüküyor. ayrıca bilgisayar dolby'i destekliyor, ben hata veriyor diye yabancı kaynaklara bakıp silmiştim ve şimdi yeniden yüklemeye çalışıyorum ama olmuyorEkli dosyayı görüntüle 168578Ekli dosyayı görüntüle 168579
fat32 istiyor ntfs değil.

onus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son düzenleme: