Microsoft Security Essentials sürekli hata veriyor neden?

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Arkadaşlar virüs programı olarak Microsoft Security Essentials kullanıyorum ve günlük kendim manuel olarak güncelliyorum. verdiği hata ise bilgisayarımı "hızlı tarama" seçeneği ile taratıyorum virüs falan yok diyor. aradan 1 dk geçiyor hemen şu uyarı geliyor "Bilgisayarınızı uzun bir süredir taramadınız risk altında olabilir" diye. tamam diyorum tekrar taratıyorum 2-3 dk sonra gene aynı uyarı. acaba neden böyle yapıyor? yardımlarınızı bekliyorum. işletim sistemim "Windows XP sp3" şimdiden teşekür ederim

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Tam/Özel tarama seçeneği var mı?

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bende MSE kullanıyorum.Bu şekilde uyarı pek almıyorum.
Ama İşletim sisteminiz lisanslı mı?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
O belki MSE ayarlarından değiştirilebilir ama şuanki işletim sistemimde mse yok diğerine geçince bi bakar cevabını bulabilirsem yazarım..

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
o program zaten antivirüs değil windows defenderin gelişmiş hali inanmayanlar bakınız windows 8

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
XP3 Mıcrosoft pek fazla ilgilenmiyor eski sürüm olduğu için
crak ile lisanslanmışsan bu uyarı muhtemeldir
window update güncel olmalıdır

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Bende MSE kullanıyorum.Bu şekilde uyarı pek almıyorum.
Ama İşletim sisteminiz lisanslı mı?

evet lisanslı. zaten bildiğim kadarı ile korsan yazılıma yükleyemiyorsun. biraz önce tam tarama yaptım. "mse bilgisayarını izliyor ve koruyor" dedi aradan 2 dk geçti gene aynı uyarı

XP3 Mıcrosoft pek fazla ilgilenmiyor eski sürüm olduğu için
crak ile lisanslanmışsan bu uyarı muhtemeldir
window update güncel olmalıdır
windows update full güncel. windows2un uptdate sitesinde de kontrol ediyorum "bilgisayarınız için güncelleştirme yok" diyor. hatta dün kaldırdım tekrar yükledim gene aynı

O belki MSE ayarlarından değiştirilebilir ama şuanki işletim sistemimde mse yok diğerine geçince bi bakar cevabını bulabilirsem yazarım..

yükledikten sonra ayarlarını hiç kurcalamadım olduğu gibi duruyor. zaten son 4 gündür falan vermeye başladı bu uyarıyı. ilgin için teşekürler

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar virüs programı olarak Microsoft Security Essentials kullanıyorum ve günlük kendim manuel olarak güncelliyorum. verdiği hata ise bilgisayarımı "hızlı tarama" seçeneği ile taratıyorum virüs falan yok diyor. aradan 1 dk geçiyor hemen şu uyarı geliyor "Bilgisayarınızı uzun bir süredir taramadınız risk altında olabilir" diye. tamam diyorum tekrar taratıyorum 2-3 dk sonra gene aynı uyarı. acaba neden böyle yapıyor? yardımlarınızı bekliyorum. işletim sistemim "Windows XP sp3" şimdiden teşekür ederim
Pc'ni başka bir antivirüs programı ile tam taratıp ardından essentials ile taramayı denedin mi?

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bunun nedeni idman gibi programların cracklerinden kaynaklanıyor..internet download manager gibi crackli programları kullanıyorsanız mseden uzak durun..avast free antivirüs,avira free antivirüs vs kullanın..

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Pekala,umarım faydasını görürsün...

hepinize ilginiz ve yardımlarınız için teşekür ederim [MENTION=287157]Million[/MENTION] senin dediğini yaptım MSE hiç virüs yok derken AVG 8 tane virüs buldu:D bende virüs programım var diye rahat rahat davranıyordum:D daha da MSE kurmam AVG'ye devam

bunun nedeni idman gibi programların cracklerinden kaynaklanıyor..internet download manager gibi crackli programları kullanıyorsanız mseden uzak durun..avast free antivirüs,avira free antivirüs vs kullanın..

ilgin için sağol ama IDMAN crack'li değil daha deneme sürümünü kullanıyorum gerçi 2 gün sonra bitecek ama sen ban bi serial yollarsın:D

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hepinize ilginiz ve yardımlarınız için teşekür ederim [MENTION=287157]Million[/MENTION] senin dediğini yaptım MSE hiç virüs yok derken AVG 8 tane virüs buldu:D bende virüs programım var diye rahat rahat davranıyordum:D daha da MSE kurmam AVG'ye devam

ilgin için sağol ama IDMAN crack'li değil daha deneme sürümünü kullanıyorum gerçi 2 gün sonra bitecek ama sen ban bi serial yollarsın:D
Sorun çözüldü mü peki?

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hepinize ilginiz ve yardımlarınız için teşekür ederim @Million senin dediğini yaptım MSE hiç virüs yok derken AVG 8 tane virüs buldu:D bende virüs programım var diye rahat rahat davranıyordum:D daha da MSE kurmam AVG'ye devam

serial yollayamam..:) katılımsız yollarım serial derdi olmaz..:D

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ahmet Turan Internet Download Manager diye arat bilmiyorum ne derece sağlıklı bir arama olur mu epey programa build çekmiştir kendisi,bende onun Idman'ı kullanıyorum(full) :D

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Diğer program serial,crack vs. lerde yardımcı olabilirm,rica ederim,yardımım dokunduysa :D