Microsoft Office 2007

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tnydgr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tnydgr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, Bir sorum olacaktı:

Benim Office'in Süresi Bitmiş olacak ki, Pp(PowerPoint), Word Filan Açtığımda Düzenleyemiyorum. Kayıt Defterinden Editleyip Yeni Lisans Anahtarı Girmeyi Denedim, Yeni Lisans A. Girdimde Fakat Sorun Çözülmedi.Pp kullanmam gerek ve kullanamıyorum.Sizce Sorunu Nasıl Halledebilirim ? Bilenler Söylesin Lütfen... İyi Forumlar..

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu forumda bu konuya yüz kişi cevap yazsa, yüzü de lisans al diyecektir.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bu işler basit işler diyeyim bende ama @deatmania arkadaşın dediği gibi bu forum içerisinde sana satınal diyebiliriz sadece. :D

Ben 2. olmuşum:lol:

tnydgr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlla Kesenin Ağzını Açacağız Yani :/ Ayrıca Win. 7 (64 Bit.) işletim sisteminde office 2003 çalıştırmam mümkün müdür ?

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
İlla Kesenin Ağzını Açacağız Yani :/

Neden açık kaynak kodlu free ofis programlarını düşünmüyorsunuz ki ?

OpenOffice, LibreOffice ile yolunuza devam edin, yahut Revo ve CCleaner ile Office i kaldırıp kayıt defterini temizleyin ve yeniden kurun o iptal olan keyle... Sanırım güncelleme yapmışsınız ve sonuç olarak key ölmüş...

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
[MENTION=38252]HRNKC[/MENTION] nin de dediği gibi açık kaynak kodlu ofis yazılımları da işini görecektir. İlla ki micro$oft a bağımlı değiliz yani. Hem lisans falan gib ib derdimiz de kalmıyor.
Başka bir çözüm bulana kadar açık kaynak ile idare edebilisin...

crazygamercagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aslında lisan al denmesinin sebebi microsoft office yazılımlarının ücretsiz olması yerine paralı olmasıdır bu nedenle lisans almak tek çözüm gibi görünüyor ancak altarnetif olarak open office i önerebilirim bana göre para vermekten daha iyidir:D