mserifselen
Asistan
Microsoft güvenlik programı oynadığım oyunu engelliyor uygulamaya izin verdiğim halde engelliyor güvenlik duvarını kaldırdığım halde gene engelliyor nasıl çözebilirim virüs algıladığı için çalıştırmıyor .
Metin2 indirdim 2 gb dosya var kendi dosyaları yani yıllardır indiriyorum hiç hata vermedi uygulamaya izin verdiğim halde gene engelliyor bideOyunu crack yoluyla indirdiyseniz virüslü olma ihtimali varee haliyle adı Güvenlik Duvarı. Ayarlardan eşzamanlı güvenlik duvarını geçici olarak kapatıp oynamaya devam edebilirsiniz crack olmamasına rağmen bu sorunu yaşatıyorsa. Eğer crack vesaire kullanıyorsanız tavsiye etmiyorum...
Windows 10Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
Şimdi buldum sen yazmadn kapatınca düzelti ama her dakka böylede kalmaz ki yani virüs korumasız başka bir çözümü varmı ?1- Windows Defender Güvenlik Merkezi'ni açın ve Ayarlar butonuna tıklatın.
![]()
2- Virüs ve tehdit koruması ayarları bağlantısına tıklatın.
![]()
3- Gerçek zamanlı koruma anahtarını tercihinize göre Açıkveya Kapalı
konuma getirin.![]()
![]()
metin2 turk değil pvp zip dosyası olarak indiriyorum dosyaları ayrıMetin2 oyununu Steam'den, kendi sitesinden indirdiğinizi farz ediyorum.. Sonra diyorum ki Defender neden yazılımı engellesin, neden virüs uyarısı versin? siz muhtemelen crack,warez içerikli bir dosya ile uğraşıyorsunuz yoksa diğer türlü ihtimal veremiyorum bu uyarılara. İndirme işlemini gerçekleştirdiğiniz linki direkt atabilir misiniz buraya bakalım istiyorum.. Ayrıca isteğiniz üzere arkadaşımız size Defender'i nasıl devredışı bırakabileceğinizi anlatmış fakat bu bir güvenlik zafiyetidir başınıza daha farklı şeyler gelir sorun yaşarsınız.. Bunu bilemezsiniz.
Her pvp sunucusuna güvenemezsiniz .zip içeriğinde enfekte dosyada bulunuyor olabilir... O nedenle söz konusu dosyaları VirusTotal vb. site, anti yazılımı ile tarayıp sonuçları paylaşır mısınız?metin2 turk değil pvp zip dosyası olarak indiriyorum dosyaları ayrı
Her pvp sunucusuna güvenemezsiniz .zip içeriğinde enfekte dosyada bulunuyor olabilir... O nedenle söz konusu dosyaları VirusTotal vb. site, anti yazılımı ile tarayıp sonuçları paylaşır mısınız?
Haklısınız ama hani arkadaşlar da kullanıyor onlarda yok yeni dosyalarını indirsem fark eder mi ?"malicious_confidence" veritabanlarında şüpheli dosya olarak gösterilmiş ve zaten analiz ekranında 1/67'lik Antivirüs tarama sonucunu görüyoruz. Yukarıda size söylediğim gibi bu bir pvp yani official dosya olmadığı için bu sunucuyu hazırlayan kişi ya da kişilerin içerisine zararlı koyma durumu olmuş olabilir. "1" miktar tespit yapıldı diğerleri temiz gördü diye aldanmayın orada yeşil (temiz) söylenen Antilerin veritabanına bu zararlı düştüğünde onlarda kırmızıya dönüşecekler zira. Sinekte küçüktür ama mide bulandırır... Karar sizin.
Evet onlarda hata vermiyor virüs programı indirsem hangisini önerirsin gerçi engelleyen windowsun kendisi ayarları sabah kapattım oyuna girebildim akşam gene gitti şuan giremiyorum meselaAynı dosyadan bahsetmiyor musunuz onlar da nasıl temiz görünüyor? bilmiyorum fark edebilir belki. Farklı bir pvp sunucusunun dosyalarını taratıp bir fikre sahip olunabilir.
Şuan bilgisayarım öyle sapıttıkı aşırı donuyor fare saçmaladı bi farklılaştı format atsam ama bu win10larda sıfırlama falan varya orda herşeyi silsem düzelir mi şaun gitti resmen bilgisayar kesin virüs kaptı sanki öyle geliyorAynı dosyadan bahsetmiyor musunuz onlar da nasıl temiz görünüyor? bilmiyorum fark edebilir belki. Farklı bir pvp sunucusunun dosyalarını taratıp bir fikre sahip olunabilir.
Şuan bilgisayarım öyle sapıttıkı aşırı donuyor fare saçmaladı bi farklılaştı format atsam ama bu win10larda sıfırlama falan varya orda herşeyi silsem düzelir mi şaun gitti resmen bilgisayar kesin virüs kaptı sanki öyle geliyorAynı dosyadan bahsetmiyor musunuz onlar da nasıl temiz görünüyor? bilmiyorum fark edebilir belki. Farklı bir pvp sunucusunun dosyalarını taratıp bir fikre sahip olunabilir.
Kaspersky önerebilirim Antivirüs için fakat Defender dış parti bir yazılım olmadan bilinçli kullanıldığında gayet yeterli. Son bahsettiğiniz farklı bir konu içeriğine bağlı ama yinede cevaplayayım, Sıfırlama çözüm olabilir evet zira formatla aynı işlevi gören seçenekleri mevcut yani makinenin kendine gelmesini sağlayabilir.Evet onlarda hata vermiyor virüs programı indirsem hangisini önerirsin gerçi engelleyen windowsun kendisi ayarları sabah kapattım oyuna girebildim akşam gene gitti şuan giremiyorum mesela. Şuan bilgisayarım öyle sapıttıkı aşırı donuyor fare saçmaladı bi farklılaştı format atsam ama bu win10larda sıfırlama falan varya orda herşeyi silsem düzelir mi şaun gitti resmen bilgisayar kesin virüs kaptı sanki öyle geliyor
şuan iso dosyası indiriyorum tecknopact önerdiği siteden birde microsoft sitesinden bi kurulum var iso indirme onu da indiriyorum inince kurulum yapicam sana yazdıktan sonra masaüstünde dosya kalmadı hepsi gitti birde zaten inşallah düzelir çok sağol kardeşimKaspersky önerebilirim Antivirüs için fakat Defender dış parti bir yazılım olmadan bilinçli kullanıldığında gayet yeterli. Son bahsettiğiniz farklı bir konu içeriğine bağlı ama yinede cevaplayayım, Sıfırlama çözüm olabilir evet zira formatla aynı işlevi gören seçenekleri mevcut yani makinenin kendine gelmesini sağlayabilir.
Rica ederim ne demek, geri bildirim atarsanız konuya sonuçlanınca.şuan iso dosyası indiriyorum tecknopact önerdiği siteden birde microsoft sitesinden bi kurulum var iso indirme onu da indiriyorum inince kurulum yapicam sana yazdıktan sonra masaüstünde dosya kalmadı hepsi gitti birde zaten inşallah düzelir çok sağol kardeşim
tabiki atarım bende merak ediyorumRica ederim ne demek, geri bildirim atarsanız konuya sonuçlanınca.
İndirdim aynı oyunu bu sefer virüs tespit etmedi ama 2 gün önce bilgisayar daha hızlıydı şuan o kadar yavaşlamış gibi geliyor kiRica ederim ne demek, geri bildirim atarsanız konuya sonuçlanınca.
Yavaşlık farklı bir mecra oluyor maalesef onun için Kullandığınız Windows'un sürümüne ait kategoriye yeni konu açmanız gerekmekte.İndirdim aynı oyunu bu sefer virüs tespit etmedi ama 2 gün önce bilgisayar daha hızlıydı şuan o kadar yavaşlamış gibi geliyor ki
Çok sagolun hata vermiyor ama virüs prog önerdiniz ya kaldırsam daha iyi sistemin yarını kullanıyor nerdeyseYavaşlık farklı bir mecra oluyor maalesef onun için Kullandığınız Windows'un sürümüne ait kategoriye yeni konu açmanız gerekmekte.
Sistem Antivirüs için yeterli gelmiyorsa kaldırıp Defender ile yolunuza devam edebilirsiniz elbette.Çok sagolun hata vermiyor ama virüs prog önerdiniz ya kaldırsam daha iyi sistemin yarını kullanıyor nerdeyse
aynen onu yapicam cpu falan çok kullanıyorSistem Antivirüs için yeterli gelmiyorsa kaldırıp Defender ile yolunuza devam edebilirsiniz elbette.