Mıcro SIM alıcağıma normal SIM aldım..??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ChesLak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selamınaleyküm arkadaşlar...

Telefonumu bugün aldım telefonum Sony Xperia S,
telefonumla birlikle hatta aldım Turkcell...
Ancak Xperia S'e normal SIM kartı değil Mıcrı SIM kartı takılabiliyormuş. Hattımı faturalı aldım, acaba bu sorunumu söylesem Turkcell bayiine götürüp (hattı alıcağım yere söylüycem) ne olur? Faturalı hatları 1 yıldan önce kapattırmak için 40 TL veriyoruz. 40 TL verip yeni bir hatmı almak zorundayız( en büyük korkum bu), yoksa numaram değişmeden sadece SIM'I bedavaya değiştirirlermi?

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Yaparsın da ölçülerini tam tutturman lazım, simin kenarlarında gereksiz plastik boşluklar oluyor, onları kesiyorlar biraz oluyor mikro sim.

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaparsın da ölçülerini tam tutturman lazım, simin kenarlarında gereksiz plastik boşluklar oluyor, onları kesiyorlar biraz oluyor mikro sim.

'ÜSTAT' kadıköyRAP, anladım kardeşim çok teşekkür ederim. Kafamda binbir türlü soru vardı bu konu hakkında...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bütün bayilerde hattını kestirebilirsin özel pensesi olduğu için 2 saniyede keserler rica etsen para bile istemeyebilirler ama kesmek her zaman iyi sonuç vermiyor benim başıma geldiği gibi o sebepten yedek hat çıkarttır aynı numara aynı hat vs değişmeden yeni micro sim versinler 10 tl gibi bişeydi.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
5 tl ye kestirir sorunsuz kullanırsın ;)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Telefonu aldığına çok sevindim sonunda. Turkcell'de ücretsiz kesiyorlar.