Michael geri döndü..

serhatoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
4. sezonda geri döneceği senaristler tarafından söylenen Michael 7. bölümde geri döndü..

Michael sizce Ben'in köstebeğimi?? Sayid ve Desmond'u tanımamış numarası yaptı..

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Anasayfada vee Michael geri döndü.. yazısını görünce bende direk atladım Michael Schumacher f1'e mi döndü diye :D (: Yarın yarış varya kafam orda kaldı :)

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Micheal i sevmiyorum.Bende desmound gibi hafızası gidip geliyor

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
o yüzden öteki bölümün adı Kevin Johnson, aslında bölümlerin oyuncu listelerine bakıp da tahmin edilebilir.
Anlamadığım o kaptanın sahte 815 kazasıyla ilgili o kadar şey anlattıktan sonra bile bile biizm Michael'ı işe almadı herhalde. Don't Trust The Captain mesajı doğru muydu, o sahte olayı Charles Widmore mu tezgahladı? Hatırlarsanız bizim pilot TV'de olayı görünce o uçağın kaptanı değildi diyor telefondaki kişiye, hoop Lost adasında adam.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Arkadaşım bölümleri izlemeyen arkadaşlar var bir daha böyle bir konu acarken spoile yazarsan sevinirim.....

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
RuNaL dedi ki:
Arkadaşım bölümleri izlemeyen arkadaşlar var bir daha böyle bir konu acarken spoile yazarsan sevinirim.....
ohoo spoiler tuşu vardı da biz mi koymadık, hem spoilerin Türkçesi yok mu bilen var bilmeyen var (A)

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Jojoba dedi ki:
RuNaL dedi ki:
ohoo spoiler tuşu vardı da biz mi koymadık, hem spoilerin Türkçesi yok mu bilen var bilmeyen var (A)

Herkes anlıyor sanırım spoiler yazısını görünce :)

Ama gene de ;
"bir kitabin, filmin vs. daha once okumamis/seyretmemis olanlar icin rezil edecek kadar anlatildigi yazi spoiler olarak gecer."

Yeterli sanırım :)

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hayır spoiler o demek değildir.Spoiler konu dışında yazılan yazılara deniyor.Bir overclock forumundada görebilirsiniz spoilerları.Orada ne alaka filmle/diziyle.(asıl anlamı bu bile değilde hadi hayırlısı :D )

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Bence Runal'ın dediği doğru.

Spoiler filmi veya diziyi (diğer şeyleri saymadım) izlememiş kişilerinde olabileceğini varsayarak o bölümün gidişatı hakkında verilecek bilgilerdir.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
m1903 dedi ki:
Hayır spoiler o demek değildir.Spoiler konu dışında yazılan yazılara deniyor.Bir overclock forumundada görebilirsiniz spoilerları.Orada ne alaka filmle/diziyle.(asıl anlamı bu bile değilde hadi hayırlısı :D )

Ben bu konu için gecerli olanı söyledim ama kime diosun >X<

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tam anlamı(Kaynak Cambridge): Spoiler bir gazete ve dergi,bir gazete veya dergie haberi,televizyon veya radyo programından hemen önce aynısını veya bir benzerini dikkat çekmek amacıyla yayınlamak.

Karanlıkta kelimeleri tam seçemedim tercümesinde biraz anlam sapması olmuş olabilir :D Demekki İngilizler bile kelimeyi anlamı dışında kullanıyormuş ;D :}

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ters psikolojiyle düşünürsek başlığı okuyan arkadaşımız Michael nereye gitmişti ki geri döndü gibi düşünebilir sonra hııı benim izlemediğim bölümde yaşanmış olabilir bakmayayım konuya der girmez o kadar ;D

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Ayaklı sözlük...Spoiler yazılmasınız kimseye bir zararı var mı peki...