O halde tercihini Mİ9T'den yana kullan telefon ile ilgili soruların varsa bana özelden yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurumMi9 t vs note 9s
2si arasında kaldım mi9 t amoled ekran olması benim için artı bir özellik
Sence ekran farkı için o alınırmı yada 2si arkasındaki farklarlar nasıl kağıt üzerinde belli ama en iyisi hangisiO halde tercihini Mİ9T'den yana kullan telefon ile ilgili soruların varsa bana özelden yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum
kesinlikle değer adamım ben Mİ9T ile RN8 Pro arasında kalmıştım RN8 Pro da aklımı az çelmedi çünkü tam bir f/p canavarıydı kafam hiç karışmadı kararım kesindi çünkü ne istediğimi biliyordumSence ekran farkı için o alınırmı yada 2si arkasındaki farklarlar nasıl kağıt üzerinde belli ama en iyisi hangisi
Fakat 2 ay önce 2600 tl idi şuan 3200 tl gibi bir fiyatı var bu fiyata değermi sen ne zaman kaça aldın şuan ki telefonun durumu neykesinlikle değer adamım ben Mİ9T ile RN8 Pro arasında kalmıştım RN8 Pro da aklımı az çelmedi çünkü tam bir f/p canavarıydı kafam hiç karışmadı kararım kesindi çünkü ne istediğimi biliyordum
ben tam ekran tasarım AMOLED ekran SD730 işlemci bir de 4000 mAh batarya için tercihimi Mİ9T'den yana kullandım
Ekran konusunda tartışmasız Mİ9T daha iyi çünkü AMOLED panel kullanıyor ve sadece Always on Display ekrandan parmak izi özelliklerini AMOLED ekran destekler
ben kasım 2019'da 128'lik modelini 2800'e aldım şuanki durumu gayet iyi ekran ve batarya beni çok tatmin ediyor ve hızı ilk günkü gibi donma kasma yaşamadım telefonumdan gayet memnunumFakat 2 ay önce 2600 tl idi şuan 3200 tl gibi bir fiyatı var bu fiyata değermi sen ne zaman kaça aldın şuan ki telefonun durumu ney