• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Mi8 den Mi9 se ye geçilir mi?

Claynt

Doçent
Arkadaşlar mi8'in herşeyinden memnunum ama çok büyük cidden kullanmakta zorluk çekiyorum, telefon dediğin biraz kücük olucak.Iphone se lere falan baktım çok eski kalıyolar sony xz falan baktım bulunduğum şehir de yok 9se ye geçsem sıfır olarak alcam başabaş, kamera olarak vs çok eksiye düşer miyim neler kaybederim?

Aralarında çok bir boyut farkı yok bence yani bir de gözle görülür performans kaybı, kamera kalitesi, batarya performansı kaybı yaşarsın. Sırf biraz daha küçük ekran için bence geçme. Ama kullanmaktan zorlanıyorsan ve mutlu olamıyorsan o telefondan o zaman geç derim. Ama bu kayıpları göze alarak geç

Aralarında çok bir boyut farkı yok bence yani bir de gözle görülür performans kaybı, kamera kalitesi, batarya performansı kaybı yaşarsın. Sırf biraz daha küçük ekran için bence geçme. Ama kullanmaktan zorlanıyorsan ve mutlu olamıyorsan o telefondan o zaman geç derim. Ama bu kayıpları göze alarak geç
Ele falan daha kolay oturuyormuş kullananlar öyle diyor, ben fazla büyük telefon sevmiyorum ıphone 7 falan aliyim desem herhalde onun kamerası 9se den kötüdür.Var mı başka önerceğiniz telefon?

Boyut kaynaklı istiyorsan bu değişimi mi 8 SE al. Ben şu an onu kullanıyorum, bende 9 SE'ye geçmeyi düşünüyorum. 8 SE hepsinden daha küçük ve ele oturuyor biraz daha.

Boyut kaynaklı istiyorsan bu değişimi mi 8 SE al. Ben şu an onu kullanıyorum, bende 9 SE'ye geçmeyi düşünüyorum. 8 SE hepsinden daha küçük ve ele oturuyor biraz daha.
Boyut düşürücem diye donanımlarda çok geriye kalmak istemiyorum ama.

Arkadaşlar mi8'in herşeyinden memnunum ama çok büyük cidden kullanmakta zorluk çekiyorum, telefon dediğin biraz kücük olucak.Iphone se lere falan baktım çok eski kalıyolar sony xz falan baktım bulunduğum şehir de yok 9se ye geçsem sıfır olarak alcam başabaş, kamera olarak vs çok eksiye düşer miyim neler kaybederim?

Hocam aklımda sizin için birkaç telefon var ama tam bütçeyi söylemeniz lazım.

S9
Xperia XZ Premium
Huawei P10 Plus
S10e (İkini el 3 bine bulabilir misiniz emin değilim)
Yukarda yazdıgım gibi xperia xz bulamıyorum şehrimde s10 e o fiyata imkansız cidden artamıştım onu, s9 kovalayabilirim biraz.P10 plus tatmni eder mi acaba beni?

P10 Plus Kirin 960 bulunduruyor. Üzeceğini sanmam. Fakat öncelik olarak S9 arayın. Bulmazsanız P10 Plus’a yönelirsiniz

P10 Plus Kirin 960 bulunduruyor. Üzeceğini sanmam. Fakat öncelik olarak S9 arayın. Bulmazsanız P10 Plus’a yönelirsiniz
S9 ilanların hepsine yazdım harbiden bu xioami iyi diye aldık ama 2.el piyasası cok kötüymüş herkes bi ön yargı ile yaklaşıyor telefoncular zaten direk öldürüyor.

S9 ilanların hepsine yazdım harbiden bu xioami iyi diye aldık ama 2.el piyasası cok kötüymüş herkes bi ön yargı ile yaklaşıyor telefoncular zaten direk öldürüyor.

Bence takas yapmayın satın telefonu normal bir kullanıcıya. Eldeki parayla da S9 ya da XZ Premium alın

Bence takas yapmayın satın telefonu normal bir kullanıcıya. Eldeki parayla da S9 ya da XZ Premium alın
Alan yok ki, bi adamla anlaştık ertesi gün vazgeçti :) neyse tek el modu vs varmış bu paraya da en donanımlı telefonlardan biri zarar ederek takas vs etmiyim alışmaya çalışayım bari.

xiaomi mi9se
iphone 7
sıfır g7
ikinci el p30
s9 zannedersem bu da ikinci el
Yukardaki arkadaşın önerdiği p10pro'ya sakın bulaşma hem büyük hem sıkıntılı bir model o paraları haketmiyor.
Benim öncelikli önerim mi9se olur her yönden iyi nir cihaz birde g7 modeline bakabilirsin.

bence mi9t modeline geç mi9 se'yi boşver

xiaomi mi9se
iphone 7
sıfır g7
ikinci el p30
s9 zannedersem bu da ikinci el
Yukardaki arkadaşın önerdiği p10pro'ya sakın bulaşma hem büyük hem sıkıntılı bir model o paraları haketmiyor.
Benim öncelikli önerim mi9se olur her yönden iyi nir cihaz birde g7 modeline bakabilirsin.

P10 Plus'ın sıkıntısını bilmem ama 5,5 inç. Büyük değil bence. S9'dan daha küçük.

Mi 9 SE'nin Video çekim kalitesi çok kötü.

mi 8 tabi ki çok daha iyi ama diğer komik seçeneklerden iyidir.