Bataryası ne kadar gidiyor bir günü çıkarıyor mu aktif kullanımcaNote FE kullanıyorum bataryası o kadar kusursuz değil ama ortanın üstünde diğer özellikleri ise o fiyata asla alınamayacak türden kesinlikle süper bir telefon beklentilerini fazlasıyla karşılar
hocam 300 tl'ye kılıf olur mu yaKamera dersen direk note fe derim. Her iki telefonuda kullandım. Mi6 nın işlemcisi bi tık daha üstün fakat note fe ekran kalitesi tasarımı çok güzel. 800mhz bant desteği var. 300tl değerinde kılıf çıkıyor kutudan. Kalem artısı tabi bu kişiden kisiye değişir.
Samsung Alcantra serisi çıkıyor o yüzden o kadar pahalı full deri sanırım.hocam 300 tl'ye kılıf olur mu ya![]()
Note fe alSelamunaleykum beyler
Telefon alicam fakat kararsiz kaldim sizce mi 6'mı note fe'mi almalıyım baska telefon onerilerinede açığım benim icin kamerasi iyi olmali max bütce 2.200
Hocam ben samsung yalancısıyım note 7 nin patlasından dolayı kendisini affetirmek için kutulara direk samsung çıkışlı kılıf veriyor. Ama bana sorsam ben 300tl vermem tabi. Ama buda bi arti benim gözümde. Kılıfta güzel.hocam 300 tl'ye kılıf olur mu ya![]()