Mi6-FE-Öneri

Statli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selamunaleykum beyler
Telefon alicam fakat kararsiz kaldim sizce mi 6'mı note fe'mi almalıyım baska telefon onerilerinede açığım benim icin kamerasi iyi olmali max bütce 2.200

Sweeny

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Kamera dersen direk note fe derim. Her iki telefonuda kullandım. Mi6 nın işlemcisi bi tık daha üstün fakat note fe ekran kalitesi tasarımı çok güzel. 800mhz bant desteği var. 300tl değerinde kılıf çıkıyor kutudan. Kalem artısı tabi bu kişiden kisiye değişir.

AntiqueHeritage

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Note FE kullanıyorum bataryası o kadar kusursuz değil ama ortanın üstünde diğer özellikleri ise o fiyata asla alınamayacak türden kesinlikle süper bir telefon beklentilerini fazlasıyla karşılar

Statli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Anladim peki sizce guncelleme destegi ne durumda ilerleyen guncellemeleri alirmi

İlter_haan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note FE kullanıyorum bataryası o kadar kusursuz değil ama ortanın üstünde diğer özellikleri ise o fiyata asla alınamayacak türden kesinlikle süper bir telefon beklentilerini fazlasıyla karşılar
Bataryası ne kadar gidiyor bir günü çıkarıyor mu aktif kullanımca

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Kamera dersen direk note fe derim. Her iki telefonuda kullandım. Mi6 nın işlemcisi bi tık daha üstün fakat note fe ekran kalitesi tasarımı çok güzel. 800mhz bant desteği var. 300tl değerinde kılıf çıkıyor kutudan. Kalem artısı tabi bu kişiden kisiye değişir.
hocam 300 tl'ye kılıf olur mu ya :)

Statli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Beyler 2200 civari sizin onerebilceginiz baska bi cihaz varmidir yarin note fe alicam herhalde

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
Mi 6 işlemci batarya ram ve hafıza olarak daha iyi Note FE de kulaklık girişi kamera daha iyi s-pen daha iyi ekran ve daha iyi tasarım var. Değerlendirmeni buna göre yap ben olsam Note FE alırdım onun işlemcisi de gayet yeterli bence.

Statli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Anladim sağolun note fe almaya karar verdim.

Sweeny

Asistan
Reaksiyon puanı
43
hocam 300 tl'ye kılıf olur mu ya :)
Hocam ben samsung yalancısıyım note 7 nin patlasından dolayı kendisini affetirmek için kutulara direk samsung çıkışlı kılıf veriyor. Ama bana sorsam ben 300tl vermem tabi. Ama buda bi arti benim gözümde. Kılıfta güzel.

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Şimdi ikisi de ithalatçı garantili telefonlar nerdeyse garantisi yok denebilir. Ancak bildiğim kadar note fe sınırlı sayıda üretildi ama mi 6 bir çin markası olduğu için aliexpress gibi yerlerden parçalarını güzelce temin edebilirsiniz. Ve taktırabilirsiniz note fe eğer bide kılıfı çıkmazsa şansınıza işiniz baya sıkıntılı maalesef. Ben haziran gibi alacağım telefon inşAllah s7 xz 1 s7 edge mi 6 (kvklı bulursam) bunlar var aklımda ama büyük ihtimal s7 alıcam önerirm