Hangisinin pili daha iyi dayanir peki nette pro icin hayal kirikligi diyorlar tşkNote 8 ile Pro arasında büyük farklar var. Bütçe yetiyorsa kesinlikle Pro.
Arkadaş pil demiş yalnız. Pilde rn8 daha iyiNote 8 ile Pro arasında büyük farklar var. Bütçe yetiyorsa kesinlikle Pro.
bütçeniz yetiyorsa mi9t?Çok kararsız kaldım pekte anlamıyorum eski telim huawei p9 lite 2017
nasıl RN8 daha iyi ?Arkadaş pil demiş yalnız. Pilde rn8 daha iyi
orası öyle ama işlemci gücü gereksiz fazla tüketiyor. Güç denetimi snapdragon 665’de daha iyi olduğu için rn8 daha öndenasıl RN8 daha iyi ?
RN8 Pro daha iyi olması gerekiyor 4500 mAh bataryası var RN8'de 4000 mAh var
Rn8 4 çekirdeği 2GHz diğer 4 çekirdeği 1.8 GHz’de çalışıyor.orası öyle ama işlemci gücü gereksiz fazla tüketiyor. Güç denetimi snapdragon 665’de daha iyi olduğu için rn8 daha önde
rn8 pro 5 saat 42 dakika ekran açık süresi alıyor. 4500 mAh’a rağmen.orası öyle ama işlemci gücü gereksiz fazla tüketiyor. Güç denetimi snapdragon 665’de daha iyi olduğu için rn8 daha önde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rn8 4 çekirdeği 2GHz diğer 4 çekirdeği 1.8 GHz’de çalışıyor.
Rn8 Pro ise 2si 2.2 GHz diğer 6 çekirdek 2 GHz’de çalışıyor.
rn7 4000 mAh’le 8 saat 22 dakika alıyordı. sd 665 daha başarılı bir güç tüketimine sahipse 4000’le daha iyi alacaktır zannımcaorası öyle ama işlemci gücü gereksiz fazla tüketiyor. Güç denetimi snapdragon 665’de daha iyi olduğu için rn8 daha önde
rn8 pro 5 saat 42 dakika ekran açık süresi alıyor. 4500 mAh’a rağmen.
bence bütçeniz uygunsa mi9t’ye de bakın derim? dahada kararsızlandım ???
Benim için pilinin uzun gitmesi önemli hangisini almaliyim?
orası öyle ama işlemci gücü gereksiz fazla tüketiyor. Güç denetimi snapdragon 665’de daha iyi olduğu için rn8 daha önde
rn8 pro 5 saat 42 dakika ekran açık süresi alıyor. 4500 mAh’a rağmen.
sdn ekran açık süresi test sonuçlarına göre değerlendiriyorum.Neredeyse 1 aydır Redmi Note 8 Pro kullanıyorum, tavsiye ederim. İki cihaz arasında ciddi farklar var...
Benim yaptığım testlerde 2 saatlik oyunla birlikte 6 saat 5dk ekran süresi verdi. Günlük kullanımları baz alırsak 7.30- 8 saate bile yaklaşabilir.
Yani arada dağlar kadar fark yok ki. Ama diğer konularda arada dağlar kadar fark var. Özellikle performans.Arkadaş pil demiş yalnız. Pilde rn8 daha iyi