Mi note 10 lite

berkancibuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Mi note 10 lite daki sensör sorunu yaşayan var mı hala ? Ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz en büyük sıkıntısı ekran koruyucu

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Kullanan birinin yorum yapmasını andırıyor ilk mesajın içeriği.
Bu sorunlarla karşılaşmadım, duymadım.
Ekran kırılmaz cam / ekran koruyucu diyorsan evet, zor bir durum.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Mi note 10 lite daki sensör sorunu yaşayan var mı hala ? Ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz en büyük sıkıntısı ekran koruyucu
İlk çıktığında sensör sorunu vardı gelen güncellemelerle düzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lensun marka ekran koruyucunun yanlardan kalkma yapmadığı söyleniyor

2jz-GTE

Asistan
Reaksiyon puanı
109
İlk çıktığında sensör sorunu vardı gelen güncellemelerle düzeldi

Lensun marka ekran koruyucunun yanlardan kalkma yapmadığı söyleniyor
Lensun kalkma yapmıyor fakat kılıf veya ekran koruyucu nün kenarlarını kesmen gerekiyor çünkü kılıf ittiriyo ekran koruyucuyu kaldiriyo

Lensun kalkma yapmıyor fakat kılıf veya ekran koruyucu nün kenarlarını kesmen gerekiyor çünkü kılıf ittiriyo ekran koruyucuyu kaldiriyo
Çok kesmen gerkemiyo temas etmesin yeter bu arada sensör sorunu yok sorun varsa sorabilirsin

berkancibuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Çok kesmen gerkemiyo temas etmesin yeter bu arada sensör sorunu yok sorun varsa sorabilirsin
Telefonu kullanıyorsun herhalde , alanların bazıları sensör sorunun devam ettiğini söylüyor bazıları güncelleme ile düzeldigini yani yuzde 50 şans var diyorlar. Şuan ki telefonumda sensör sorunu olduğu için bıkkınlık derecesine geldim o yüzden şansa bırakmak istemiyorum durumu

2jz-GTE

Asistan
Reaksiyon puanı
109
Telefonu kullanıyorsun herhalde , alanların bazıları sensör sorunun devam ettiğini söylüyor bazıları güncelleme ile düzeldigini yani yuzde 50 şans var diyorlar. Şuan ki telefonumda sensör sorunu olduğu için bıkkınlık derecesine geldim o yüzden şansa bırakmak istemiyorum durumu
Bende yok. bence güncelleme ile çözülür bazılarında çözülmedi ise bile. Benimde eski telefonumda vardı. Ama bu telefonumda olsa bile ekstra ları sorununu unutturur. Ve ben bu telefona ciddi anlamda aşık oldum tavsiye ederim. Bana göre internettekiler abartiyor. Redmi note 8 pro yada aynısı oldu isiniyo falan filan dediler hiç de sorun yok.