berkancibuk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Mi note 10 lite daki sensör sorunu yaşayan var mı hala ? Ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz en büyük sıkıntısı ekran koruyucu
Kullanıyor olarak mı soruyorsun , almazdan önce araştırma yapmak için mi soruyorsun ?Ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz en büyük sıkıntısı ekran koruyucu
Almadan önce araştırma yapıyorumKullanıyor olarak mı soruyorsun , almazdan önce araştırma yapmak için mi soruyorsun ?
İlk çıktığında sensör sorunu vardı gelen güncellemelerle düzeldiMi note 10 lite daki sensör sorunu yaşayan var mı hala ? Ekran koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz en büyük sıkıntısı ekran koruyucu
Lensun kalkma yapmıyor fakat kılıf veya ekran koruyucu nün kenarlarını kesmen gerekiyor çünkü kılıf ittiriyo ekran koruyucuyu kaldiriyoİlk çıktığında sensör sorunu vardı gelen güncellemelerle düzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lensun marka ekran koruyucunun yanlardan kalkma yapmadığı söyleniyor
Çok kesmen gerkemiyo temas etmesin yeter bu arada sensör sorunu yok sorun varsa sorabilirsinLensun kalkma yapmıyor fakat kılıf veya ekran koruyucu nün kenarlarını kesmen gerekiyor çünkü kılıf ittiriyo ekran koruyucuyu kaldiriyo
Telefonu kullanıyorsun herhalde , alanların bazıları sensör sorunun devam ettiğini söylüyor bazıları güncelleme ile düzeldigini yani yuzde 50 şans var diyorlar. Şuan ki telefonumda sensör sorunu olduğu için bıkkınlık derecesine geldim o yüzden şansa bırakmak istemiyorum durumuLensun kalkma yapmıyor fakat kılıf veya ekran koruyucu nün kenarlarını kesmen gerekiyor çünkü kılıf ittiriyo ekran koruyucuyu kaldiriyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok kesmen gerkemiyo temas etmesin yeter bu arada sensör sorunu yok sorun varsa sorabilirsin
Bende yok. bence güncelleme ile çözülür bazılarında çözülmedi ise bile. Benimde eski telefonumda vardı. Ama bu telefonumda olsa bile ekstra ları sorununu unutturur. Ve ben bu telefona ciddi anlamda aşık oldum tavsiye ederim. Bana göre internettekiler abartiyor. Redmi note 8 pro yada aynısı oldu isiniyo falan filan dediler hiç de sorun yok.Telefonu kullanıyorsun herhalde , alanların bazıları sensör sorunun devam ettiğini söylüyor bazıları güncelleme ile düzeldigini yani yuzde 50 şans var diyorlar. Şuan ki telefonumda sensör sorunu olduğu için bıkkınlık derecesine geldim o yüzden şansa bırakmak istemiyorum durumu