Mi Note 10 Lite mı Redmi Note 9 Pro mu?

Hangisi?

• Mi Note 10 Lite

• Redmi Note 9 Pro

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Bütçem ikisini de Hepsiburada üzerinden almama yetiyor. Mediamarkt'dan alırsam Mi Note 10 Lite alamıyorum.
Siz hangi telefonu almamı önerirsiniz,neden? Ayrıca sizce nereden almalıyım, Hepsiburada güvenilir ama garanti sorunu olabilir mi?

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Mi Note 10 Lite tabii ki ekranı amoled ve kamerası daha iyi alırken xiaomi türkiye garantili alın sorun çıkmaz

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Mi Note 10 Lite tabii ki ekranı amoled ve kamerası daha iyi alırken xiaomi türkiye garantili alın sorun çıkmaz
Tek korktuğum kavisi. Bu koruyucu kavisini de korur sanırım. Bayramda fiyatlar düşer o zaman alırım değil mi? (Hepsiburada'dan mı belirtmemişsiniz?)

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Bütçem ikisini de Hepsiburada üzerinden almama yetiyor. Mediamarkt'dan alırsam Mi Note 10 Lite alamıyorum.
Siz hangi telefonu almamı önerirsiniz,neden? Ayrıca sizce nereden almalıyım, Hepsiburada güvenilir ama garanti sorunu olabilir mi?
Xiaomi Mi Note 10 Lite öneririm.

bate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
mi note 10 alma boş ver sorunlu cihaz sensör sorunu var aramalarda sıkıntı çıkartıyor bazen kapanıp bazen kapanmıyor 4 gün önce aldım anneme kadın ararken bişeler oluyor diyordu götürdüm yazılımsal dediler servise gönderdiler yazılım atılmak için sonuç iade veya değişim olacak şekilde geri geldi gine aynısı ile değiştirdim telefonu sensör sorunu hala devam ediyor forum istanbul şubesinde denettirdim değiştirmek istediğimde değişim olmayacağını söylediler forum istanbul şubesi. telefonu şarja taktık %100 olduktan sonra 1 saat daha kaldı telefon şarjda şu anda telefon açılmıyor ve kapalı olduğu halde aşırı bir ısınması söz konusu yarın gene götürcem telefon açılmazsa.. red mi note 9 pro al en azından kronik sorunları yok cihazın...

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
mi note 10 alma boş ver sorunlu cihaz sensör sorunu var aramalarda sıkıntı çıkartıyor bazen kapanıp bazen kapanmıyor 4 gün önce aldım anneme kadın ararken bişeler oluyor diyordu götürdüm yazılımsal dediler servise gönderdiler yazılım atılmak için sonuç iade veya değişim olacak şekilde geri geldi gine aynısı ile değiştirdim telefonu sensör sorunu hala devam ediyor forum istanbul şubesinde denettirdim değiştirmek istediğimde değişim olmayacağını söylediler forum istanbul şubesi. telefonu şarja taktık %100 olduktan sonra 1 saat daha kaldı telefon şarjda şu anda telefon açılmıyor ve kapalı olduğu halde aşırı bir ısınması söz konusu yarın gene götürcem telefon açılmazsa.. red mi note 9 pro al en azından kronik sorunları yok cihazın...
Güncelleme ile çözülür bence. Ayrıca şarj olduysa neden 1 saat daha beklettiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi Mi Note 10 Lite öneririm.
İşte kronik sorunları olmasa kesin alacağım.Sizce ne yapmalıyım?

bate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
"Guncelleme ile cozulur" zaten yazilim(guncelleme) atilsin diye teknik servise gonderildi telefon.. Iade veya degisim diye geri donus yapti servis. Ayriyetten %100 oldu diye sarjdan cikartma zorunlulugum yok ister 1 hafta birakirim sarjda ister 10 dakika sana olanlari soyluyorum bilgin olsun diye sordugun soruya bak ? :S Gidip mi note 10 lite alma demiyorum sonradan benim gibi magdur olursan anlarsin benimde halimi 4.100 xiaomi magzalarinda bu telefon az rakam degil param cok diyorsan ona birsey diyemem.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
İkisi arasında Mi note 10 lite öneririm.Mi note 10 lite daki yazılımsal hatalar sana acaba dedirtiyorsa Realme 6 pro da alabilirsin.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
"Guncelleme ile cozulur" zaten yazilim(guncelleme) atilsin diye teknik servise gonderildi telefon.. Iade veya degisim diye geri donus yapti servis. Ayriyetten %100 oldu diye sarjdan cikartma zorunlulugum yok ister 1 hafta birakirim sarjda ister 10 dakika sana olanlari soyluyorum bilgin olsun diye sordugun soruya bak ? :S Gidip mi note 10 lite alma demiyorum sonradan benim gibi magdur olursan anlarsin benimde halimi 4.100 xiaomi magzalarinda bu telefon az rakam degil param cok diyorsan ona birsey diyemem.
Peki telefon şimdi açıldı mı? Şarjda ısınması normal çünkü 30W'lık bir adaptörü var.
Siz ne önerirsiniz telefon olarak?

bate

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hayir acilmadi servise kargoladim. Bu dedigim olay sarjda degil. Telefon kapali iken sarjda degilken elini yakacak derecedeydi zaten forum istanbuldaki magza mudur yardimcisida diyor kronik diye bu telefonlarda sensor sorunu icin. Kutusundan telefonu cikartiyorum 2 saat sonra takip telefon sacma bir sekilde kendiliginden kapanip yanacak derecede isinma yapmasi ilginc. Ben iPhone 11 kullaniyorum iPhone al kafan rahat olsun istedigin kadar sarjda beklet oyun oyna herseyi yap bir problem yasamazsin uzun omurlu iPhone telefonlari. Nakit durumun musait degilse 2. el samsung amiral telefonlarina yonel kafan rahat olur bu telefona gore..

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Mi Note 10 Lite almanı öneririm. Hepsiburada'dan rahatlıkla alabilirsin.