5 Ağustos 2021 #1 M meraklı50 Asistan Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 126 Reaksiyon puanı 12 Puanları 18 Yaş 22 Arkadaşlar selam ben mi kilt açmama 6 gün kaldı ve açtıktan sonra root atacağım attıktan sonra mi kilit i kapatsam root silinirmi
Arkadaşlar selam ben mi kilt açmama 6 gün kaldı ve açtıktan sonra root atacağım attıktan sonra mi kilit i kapatsam root silinirmi
6 Ağustos 2021 #2 EmrahGürleyen Doçent Katılım 4 Ekim 2018 Mesajlar 802 Reaksiyon puanı 193 Puanları 43 Yaş 36 Konum Kocaeli - Gebze meraklı50 dedi ki: Arkadaşlar selam ben mi kilt açmama 6 gün kaldı ve açtıktan sonra root atacağım attıktan sonra mi kilit i kapatsam root silinirmi Genişletmek için tıkla ... root atmak ile kilitin bir ilgisi yok ki neden root atma gereği duyuyorsun?
meraklı50 dedi ki: Arkadaşlar selam ben mi kilt açmama 6 gün kaldı ve açtıktan sonra root atacağım attıktan sonra mi kilit i kapatsam root silinirmi Genişletmek için tıkla ... root atmak ile kilitin bir ilgisi yok ki neden root atma gereği duyuyorsun?