26¥¥26
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,553
Kardeşime alacağım.Saati göstersin tema falan yüklenebilir olsun yeter.Tema yüklemek zorunda değiliz.
harbiden ya kahin miyiz biz?Bütçe nedir?
Bütçe 120 TL yi aşmaz ise iyi olur.Kardeşim 6.sınıfa geçti.Yani çok pahalı bir şeye gerek yok.harbiden ya kahin miyiz biz?
Mi band 3 öneririm. Yarın a101'e gelecek 100TL'ye. Mi band 4 ile arasında aşırı bir fark yok. Sadece tek renk. Tema özelliği yok. 2 yıl garantisi var. Ben kullandım.Bütçe 120 TL yi aşmaz ise iyi olur.Kardeşim 6.sınıfa geçti.Yani çok pahalı bir şeye gerek yok.
Mi band 4. Honor Band 4 bilmioyrum ama olabilir (fiyat olarak). Bunlar bilindik cihazlar. Birçok çeşit ve marka var.Bütçe 120 TL yi aşmaz ise iyi olur.Kardeşim 6.sınıfa geçti.Yani çok pahalı bir şeye gerek yok.
Bütçeyi aşıyor galiba.Mi band 4. Honor Band 4 bilmioyrum ama olabilir (fiyat olarak). Bunlar bilindik cihazlar. Birçok çeşit ve marka var.
Ama çok iyi bir tercih olur.Bütçeyi aşıyor galiba.
Küçük kardeşim için alacağım.Pahalı birşey olmasını istemiyorum.Ama çok iyi bir tercih olur.
O zaman Mi Band 3. Ama MB4 çok daha iyi.Küçük kardeşim için alacağım.Pahalı birşey olmasını istemiyorum.
Bütçeyi arttırırsa MB4 arttıramazsa MB3.Bence Mi band 3 kardeşinizin işini görür. Hem Mi band 4 bütçenizi aşıyor.