Mi Band 5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BurakY0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BurakY0

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Yeni çıkacak mi band5 ne zaman çıkacak ne gibi özellikler olacak bilen varmı? Ne kadar fiyata olacak

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Seneye yaza gelir. Band 4 ile 5 arasında çok fark olmaz 4 alın derim kullanan biri olarak.

Batman36

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Band 4 farkı olmaya bilir ama bence yenilikçi olacak

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Nedense Mi band4'ün adımsayarından çoğu kişi memnun değil. Alma niyetindeydim araştırınca vazgeçtim.

Batman36

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bence iyi bir akıllı saat ama sen bilirsin

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Nedense Mi band4'ün adımsayarından çoğu kişi memnun değil. Alma niyetindeydim araştırınca vazgeçtim.
2, 3 ve 4. nesil Mi Band kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki adım sayma işlemi hiç bir cihazda iyi değil. Örnek vermek gerekirse 13 saatlik bir araç yolculuğu yaptığım bir günün sonunda 8000 adım atmış olarak göstermekteydi. Sadece adım sayar özelliği için Mi Band almak istiyorsanız cihaz sizi tatmin etmeyecektir. Pedometre adı verilen bu iş için üretilmiş cihazları tercih etmenizi tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni çıkacak mi band5 ne zaman çıkacak ne gibi özellikler olacak bilen varmı? Ne kadar fiyata olacak
Mi Band 5 üzerinde çalışıldığı biliniyor ancak henüz tarih veya özellik hakkında herhangi bir bilgi yok. Tahminimce 2020 Mayıs-Haziran gibi duyurulur.

BurakY0

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Mi band adımsayae benim için önemli değil alarm mesaj görüntüleme vb önemli sizce onlar için alınırmı

Seneye yaza gelir. Band 4 ile 5 arasında çok fark olmaz 4 alın derim kullanan biri olarak.
Mi band adımsayae benim için önemli değil alarm mesaj görüntüleme vb önemli sizce onlar için alınırmı bide nzmn aldınız

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Mi band adımsayae benim için önemli değil alarm mesaj görüntüleme vb önemli sizce onlar için alınırmı

Mi band adımsayae benim için önemli değil alarm mesaj görüntüleme vb önemli sizce onlar için alınırmı bide nzmn aldınız
Mi Band 4'ü ilk çıktığı hafta satın aldım. Zaten önceki modellerini de severek kullanıyordum. Telefonu ne kadar sık kullanıyorsunuz, ne sıklıkla arama geliyor, uyku takibi yapmak sizin için önemli mi, spor yapıyor musunuz bunları bilmiyorum. Hiç bir özelliğini kullanmasanız bile çok şık bir aksesuar olduğunu söyleyebilirim. Tanıdığım ve seveceğini düşündüğüm her tanıdığıma tavsiye ettiğim bir cihaz.

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
4 te işinizi görür 5 i beklemeyin bence

BurakY0

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Mi Band 4'ü ilk çıktığı hafta satın aldım. Zaten önceki modellerini de severek kullanıyordum. Telefonu ne kadar sık kullanıyorsunuz, ne sıklıkla arama geliyor, uyku takibi yapmak sizin için önemli mi, spor yapıyor musunuz bunları bilmiyorum. Hiç bir özelliğini kullanmasanız bile çok şık bir aksesuar olduğunu söyleyebilirim. Tanıdığım ve seveceğini düşündüğüm her tanıdığıma tavsiye ettiğim bir cihaz.
İlk çıktığında nerede ve ne kadara aldınız

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Fotografini atabilirmisin ve en son nzmn sarja taktınız
Tam olarak neyin fotoğrafını istiyorsunuz? Şarjı kullanıma bağlı olarak 10 gün de gidebilir 30 gün de. Ben her özelliğini aktif olarak kullanıyorum 13 15 gün gidiyor. 4 gün önce şarja taktım %73 şu anda.