2, 3 ve 4. nesil Mi Band kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki adım sayma işlemi hiç bir cihazda iyi değil. Örnek vermek gerekirse 13 saatlik bir araç yolculuğu yaptığım bir günün sonunda 8000 adım atmış olarak göstermekteydi. Sadece adım sayar özelliği için Mi Band almak istiyorsanız cihaz sizi tatmin etmeyecektir. Pedometre adı verilen bu iş için üretilmiş cihazları tercih etmenizi tavsiye ederim.Nedense Mi band4'ün adımsayarından çoğu kişi memnun değil. Alma niyetindeydim araştırınca vazgeçtim.
Mi Band 5 üzerinde çalışıldığı biliniyor ancak henüz tarih veya özellik hakkında herhangi bir bilgi yok. Tahminimce 2020 Mayıs-Haziran gibi duyurulur.Yeni çıkacak mi band5 ne zaman çıkacak ne gibi özellikler olacak bilen varmı? Ne kadar fiyata olacak
Mi band adımsayae benim için önemli değil alarm mesaj görüntüleme vb önemli sizce onlar için alınırmı bide nzmn aldınızSeneye yaza gelir. Band 4 ile 5 arasında çok fark olmaz 4 alın derim kullanan biri olarak.
Mi Band 4'ü ilk çıktığı hafta satın aldım. Zaten önceki modellerini de severek kullanıyordum. Telefonu ne kadar sık kullanıyorsunuz, ne sıklıkla arama geliyor, uyku takibi yapmak sizin için önemli mi, spor yapıyor musunuz bunları bilmiyorum. Hiç bir özelliğini kullanmasanız bile çok şık bir aksesuar olduğunu söyleyebilirim. Tanıdığım ve seveceğini düşündüğüm her tanıdığıma tavsiye ettiğim bir cihaz.Mi band adımsayae benim için önemli değil alarm mesaj görüntüleme vb önemli sizce onlar için alınırmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mi band adımsayae benim için önemli değil alarm mesaj görüntüleme vb önemli sizce onlar için alınırmı bide nzmn aldınız
İlk çıktığında nerede ve ne kadara aldınızMi Band 4'ü ilk çıktığı hafta satın aldım. Zaten önceki modellerini de severek kullanıyordum. Telefonu ne kadar sık kullanıyorsunuz, ne sıklıkla arama geliyor, uyku takibi yapmak sizin için önemli mi, spor yapıyor musunuz bunları bilmiyorum. Hiç bir özelliğini kullanmasanız bile çok şık bir aksesuar olduğunu söyleyebilirim. Tanıdığım ve seveceğini düşündüğüm her tanıdığıma tavsiye ettiğim bir cihaz.
Mi Band 4'ü ilk çıktığı zaman 251 liraya almıştım. Şu anda 200 liraya alınabiliyor.İlk çıktığında nerede ve ne kadara aldınız
Mi Bandta alarm sizi uyaandırıyom muMi Band 4'ü ilk çıktığı zaman 251 liraya almıştım. Şu anda 200 liraya alınabiliyor.
Alarm özelliği var. Titreyerek uyandırıyor. Telefondaki bir uyku takip uygulaması ile beraber kullanıyorum oldukça iyi çalışıyor.Mi Bandta alarm sizi uyaandırıyom mu
Fotografini atabilirmisin ve en son nzmn sarja taktınızAlarm özelliği var. Titreyerek uyandırıyor. Telefondaki bir uyku takip uygulaması ile beraber kullanıyorum oldukça iyi çalışıyor.
Tam olarak neyin fotoğrafını istiyorsunuz? Şarjı kullanıma bağlı olarak 10 gün de gidebilir 30 gün de. Ben her özelliğini aktif olarak kullanıyorum 13 15 gün gidiyor. 4 gün önce şarja taktım %73 şu anda.Fotografini atabilirmisin ve en son nzmn sarja taktınız