Mi Band 4 bisiklet sorunu

TeknoÇocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba. Mi Band 4 Çin versiyonu (NFC’li) kullanıyorum. Telefona bağlı olmayınca tüm spor modları çalışırken bisiklet modu çalışmıyor. Sizce neden? Düşüncelerinizi yazar mısınız?

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Yazılım hatası olabilir.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
yok yazılım hatası değil bütün mi band 4 lerde olan bir şey sizin hızınızı bileklik ölçemez. çünkü gps sensörü bileklikte yok. telefonunuzda var bu yüzden sadece telefona bağlıyken çalışıyor :)
Bende de mi band 5 var. Bu özellik var midir?

TeknoÇocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
yok yazılım hatası değil bütün mi band 4 lerde olan bir şey sizin hızınızı bileklik ölçemez. çünkü gps sensörü bileklikte yok. telefonunuzda var bu yüzden sadece telefona bağlıyken çalışıyor :)
Tam anlamadım ama GPS sensörü olmadığı için bisikleti ve bisiklete yaptığım hareketleri ölçemiyor diye anladım

Reaksiyon puanı
3,029
GPS olmayan bileklik ölçemez zaten. Telefondan açılan bisiklet modunda bileklik sadece nabzı ölçmeye yarıyor, onun dışındaki veriler telefon sayesinde ölçülüyor. Ama yine de onları tavsiye etmem en doğru sonuç için bisiklete takılan sayaçlardan alın.

TeknoÇocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
GPS olmayan bileklik ölçemez zaten. Telefondan açılan bisiklet modunda bileklik sadece nabzı ölçmeye yarıyor, onun dışındaki veriler telefon sayesinde ölçülüyor. Ama yine de onları tavsiye etmem en doğru sonuç için bisiklete takılan sayaçlardan alın.
Böyle oluyor.