mi a2 lite 32gb arabellek sorunu

kskemreksk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.a. herkese. bende mi a2 lite 32gb cihaz var.android 10'a güncenlendi. son zamanlarda programdan programa geçiş yaparken arabelleği hafızaya almıyo. örneğin banka uygulaması açık arka plandan hesap makinesini açıyorum tekrar banka uygulamasına geçiyorum ancak tekrar şifre istiyo ana sayfaya atıyor v.s. bu sorun diper programlarda da aynısı oluyor. internet tarayıcıların herhangi birinş açıyorsun başka bir programa geçiş yapıyorum sonra tekrar internet tarayıcısına geçiyorum sayfayı yeniliyo kaldığı yerden devam etmiyor. umarım sorunu anlatabilmişimdir.. bu arada android 9 da yine aynı şeyi yapıyordu android 10 ile alakası yok..sizce sorun nedir

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Anladığım kadarıyla uygulamalar arkada açık kalmıyor kendi kendine kapanıyor ayarlardan pil performansa girin uygulama pil tasarrufu bölümünden arkaplan etkinliklerini kısıtla seçili olabilir aklıma da başka bir şey gelmiyor umarım çözülür

kskemreksk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladığım kadarıyla uygulamalar arkada açık kalmıyor kendi kendine kapanıyor ayarlardan pil performansa girin uygulama pil tasarrufu bölümünden arkaplan etkinliklerini kısıtla seçili olabilir aklıma da başka bir şey gelmiyor umarım çözülür
pil bölümünde dediğin seçenek yok ancak uyarlamalı pil diye bir seçenek açıktı onu kapattım bakalım inş düzelir

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942

Ekli dosyalar

• IMG_20200627_152708.jpg
    IMG_20200627_152708.jpg
    31.6 KB · Görüntüleme: 156

kskemreksk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayarlarda pil'de sadece uygulamalı pil vardı açık olan kapattım düzeldi. dediğin gibi programı kapatınca pil bitmesin diye arka planda tutmayıp kapatıyodu. şimdi sorunum çözüldü teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl ya şurası yok mu
isim değiştirmiş android 10 da uygulamalı pil var gerçi aynı şey. düzeldi çok teşekkürler

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
ayarlarda pil'de sadece uygulamalı pil vardı açık olan kapattım düzeldi. dediğin gibi programı kapatınca pil bitmesin diye arka planda tutmayıp kapatıyodu. şimdi sorunum çözüldü teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

isim değiştirmiş android 10 da uygulamalı pil var gerçi aynı şey. düzeldi çok teşekkürler
Rica ederim