- Konuyu başlatan
kasaphayri123
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 24
sorun değilyanlış yazmışım
sorun değilyanlış yazmışım
Dxomark'a güvenmeyin, yanıltırarada 18 puan fark var cidden bu kadar fark edermi
güvenilir diyor çoğu kişi tabi tam doğrusunu eline alıp görüceksinDxomark'a güvenmeyin, yanıltır![]()
Güvenilir diyenler genellikle Huawei sevenler derneğinden. Eğer listenin en tepesine bakarsanız Çinli firmalardan başka bir firmayı göremezsiniz.güvenilir diyor çoğu kişi tabi tam doğrusunu eline alıp görüceksin
a71 mi öneriyorsunuz yaniGüvenilir diyenler genellikle Huawei sevenler derneğinden. Eğer listenin en tepesine bakarsanız Çinli firmalardan başka bir firmayı göremezsiniz.
YouTube'da kendini kanıtlamış kanallara bir göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Bu arada iş sadece donanıma da bakmıyor alacağınız cihazın yazılımı da önemli. Xiaomi oldukça problemli sürümler sürüyor piyasaya. Örneğin Mi 9T'nin 11 sürümü ile başına gelenler ve Mi A3'ün yılan hikayesine dönen Android 10 sürümü... Bir de iOS copy-paste durumu var. Bunları da göz önünde bulundurmakta fayda var.
Mİ9T kullanıyorum ve öneriyorum Samsung'un A ve M serisinden uzak dur Samsung alacaksan S veya Note almalısın çünkü sadece bu iki seri parasının hakkını veriyorKamera olarak hangisi iyi ikisi arasında kaldım
mi 9t benceKamera olarak hangisi iyi ?
İkisi arasında kaldım
Aynen.Dxo mark a göre Huawei P40 Pro nun video performansı iPhone 11 Pro serisinden daha iyiymiş ? ?. Güzel şaka.Güvenilir diyenler genellikle Huawei sevenler derneğinden. Eğer listenin en tepesine bakarsanız Çinli firmalardan başka bir firmayı göremezsiniz.
YouTube'da kendini kanıtlamış kanallara bir göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Mi9T öneririm.Kamera olarak hangisi iyi ?
İkisi arasında kaldım
pazartesi mi 9t alıcam inşallahMi9t güzel. Ama a71 de alsan pişman olmazsın
Kamera konusunda iki ürün arasında dağlar kadar fark yok ikiside memnun edecek ürünler ama küçükte olsa hangisi daha iyi ben onu almak istiyorum derseniz o zaman A71 kamera konusunda daha iyi bir ürün. Yanlış hatırlamıyorsam ülkemizdeki a71'ler 8gb ram varyasyonuna sahip olduğu için mi9t 6gb ram ile o noktada da bir tık geride kalıyor. Tabi A71'in gorilla glasss 3, mi9t'nin gorilla glass 5 ile geldiğini bu konuda 9T'nin avantajı olduğunu ve kasa kalitesi olarak da kesinlikle mi 9T daha kaliteli bir ürün. Sanırım fiyat olarak da 500-600 Tl gibi bir fark da mevcuttu. Bence bu değindiğim noktaları da göz önünde bulundurarak bir karar vermenizde fayda var.Kamera olarak hangisi iyi ?
İkisi arasında kaldım