Mi 9T vs A71, hangisini almalıyım ?

Escanor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
İki telefon arasındaki farklara bakacak olursak A71 de makro kamera var +2gb ram ve ekran boyutu bi tık büyük totalde bu farklar Mi9T yerine 600 lira fazla verip A71 almaya değer mi sen karar ver 2gb ram uzun süreli kullanımda tabi avantaj onun disinda multi single scorelara bakabilirsin islemci ve performans bakimindan dolayisiyla neredeyse hic fark yok.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
güvenilir diyor çoğu kişi tabi tam doğrusunu eline alıp görüceksin
Güvenilir diyenler genellikle Huawei sevenler derneğinden. Eğer listenin en tepesine bakarsanız Çinli firmalardan başka bir firmayı göremezsiniz.
YouTube'da kendini kanıtlamış kanallara bir göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Bu arada iş sadece donanıma da bakmıyor alacağınız cihazın yazılımı da önemli. Xiaomi oldukça problemli sürümler sürüyor piyasaya. Örneğin Mi 9T'nin 11 sürümü ile başına gelenler ve Mi A3'ün yılan hikayesine dönen Android 10 sürümü... Bir de iOS copy-paste durumu var. Bunları da göz önünde bulundurmakta fayda var.

kasaphayri123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Güvenilir diyenler genellikle Huawei sevenler derneğinden. Eğer listenin en tepesine bakarsanız Çinli firmalardan başka bir firmayı göremezsiniz.
YouTube'da kendini kanıtlamış kanallara bir göz atarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Bu arada iş sadece donanıma da bakmıyor alacağınız cihazın yazılımı da önemli. Xiaomi oldukça problemli sürümler sürüyor piyasaya. Örneğin Mi 9T'nin 11 sürümü ile başına gelenler ve Mi A3'ün yılan hikayesine dönen Android 10 sürümü... Bir de iOS copy-paste durumu var. Bunları da göz önünde bulundurmakta fayda var.
a71 mi öneriyorsunuz yani

Science

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Tabi canım dxomark a kesinlikle güvenmeyin. Ondan yeni bir telefon ciktiginda ozellikle amiralgemisi seviyesinde çıktığında firma kamera puanini icin dxomark in bilgilerinden ve dusuncelerinden yararlaniyor. Senin görüşünle hiç gerek yok zaten tüm dunya telefin üreticileri huawei ye gitsin direk çünkü dxomark onun faniya. Çok değişik bir elemansın varya. Ne dxomark faniyim ne de huawei umrumda değil ama senin insanlari yanlis bilgilendirmen ve hic bir şey bilmememen e kıl oldum.

Science

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
1) Eger araştırma ve okuma özelliğin olsaydı telefonlar kamera lensinin döndüğü piyasayi bilir arastirirdin.
2) Huawei nin telefon odaklı kamera ve lens icin sony e hayvan gibi para yatirdigini bilir,
Samsungun telefon icin kamera ve lens lerde cok bir cigir acacak ilerlemeden se saglik sektorunde veyahut bilim ve astronomi sektoru icin lens uretmeye basladigini gorurdun. Bos boş bilgi verme insanlara. Bi dayanağın olsun.

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Telefonlara zam gelecek hemen birini al. Ben olsam mi9t yerine a71 alırdım

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Aynen.Dxo mark a göre Huawei P40 Pro nun video performansı iPhone 11 Pro serisinden daha iyiymiş ? ?. Güzel şaka.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kamera olarak hangisi iyi ?
İkisi arasında kaldım
Mi9T öneririm.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Kamera olarak hangisi iyi ?
İkisi arasında kaldım
Kamera konusunda iki ürün arasında dağlar kadar fark yok ikiside memnun edecek ürünler ama küçükte olsa hangisi daha iyi ben onu almak istiyorum derseniz o zaman A71 kamera konusunda daha iyi bir ürün. Yanlış hatırlamıyorsam ülkemizdeki a71'ler 8gb ram varyasyonuna sahip olduğu için mi9t 6gb ram ile o noktada da bir tık geride kalıyor. Tabi A71'in gorilla glasss 3, mi9t'nin gorilla glass 5 ile geldiğini bu konuda 9T'nin avantajı olduğunu ve kasa kalitesi olarak da kesinlikle mi 9T daha kaliteli bir ürün. Sanırım fiyat olarak da 500-600 Tl gibi bir fark da mevcuttu. Bence bu değindiğim noktaları da göz önünde bulundurarak bir karar vermenizde fayda var.