Sanki bir düşüş var gibiArkadaşlar MIUI 11 öncesi daha fazla ekran süresi alıyordum sanırım.Şu an 3s 14 dakika ekran süresi ve pil %46.Gönderdiğim verilere göre sizce normal mi?Ekli dosyayı görüntüle 83568Ekli dosyayı görüntüle 83569
Her zaman karanlık mod, always on display ve otomatik parlaklık açık şekilde kullanıyorum
Ben geceleyin %100 yaptım.Şu an %95 geceden bu yana %5 yemişMIUI 11 sonrası telefon durduğu yerde çok fazla şarj yiyor. Güncelleme lazım acilinden.
Bu arada gün sonunda %12 şarj ile 6 buçuk saat ekran süresi aldım.Mi 9T kullanıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 83587
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her zaman karanlık mod, always on display ve otomatik parlaklık açık şekilde kullanıyorum
o benim de çok dikkatimi çekti şarjım 100 olunca fişten çekiyorum yatağımın başucuna koyuyorum sabah kalkıyorum yüzde 80'lerde bu bana çok anormal geldiMIUI 11 sonrası telefon durduğu yerde çok fazla şarj yiyor. Güncelleme lazım acilinden.
%10'a kadar düşüşte sıkıntı olmaz ama 100%'den 80'e düşüşte bir işlik var gibi, miui 11 ile pil sorunu var diyorlar ama buna kullanıcıların hızlı bitiyor dediği sıkıntı mı orasını bilmiyorum.o benim de çok dikkatimi çekti şarjım 100 olunca fişten çekiyorum yatağımın başucuna koyuyorum sabah kalkıyorum yüzde 80'lerde bu bana çok anormal geldi
acaba arkaplanda WİFİ uygulamalar açık olduğu için durduğu yerde şarj yiyor olabilir mi ?
Neden bozsun ki ?Biliyormusunuz?Format atmaya üşendim...Fazla rahatsız ederse belki atarım.Bu arada fazla format atmak telefonu bozar mı?