• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Mi 9t mi redmi not8 pro mu

Uğur B

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Çok sorulan bi soru ben mi 9t aldim ama 500 tl fazladan niye vereyim rn8 pro alirim diyene de bisey demem yani medimarkt a git hangisi hosuna gelirse onu al

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Kullanan olarak 9T biraz daha önde bence. Amoled ekran, ekrandan parmak izi okuma, tam ekran deneyimi gibi özellikler sayesinde biraz daha premium bir cihaz sayılır. Batarya süresinde aralarında çok fark yok. RN8 Pro kağıt üstünde biraz daha performanslı ama günlük kullanımda fark edeceğini düşünmüyorum. GCam ile birlikte 9T bana kalırsa daha iyi fotoğraflar çekiyor.

Görkem polat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanan olarak 9T biraz daha önde bence. Biraz daha premium bir cihaz. Amoled ekran, ekrandan parmak izi okuma, tam ekran deneyimi gibi. Batarya süresinde aralarında çok fark yok. RN8 Pro kağıt üstünde biraz daha performanslı ama günlük kullanımda fark edeceğini düşünmüyorum. GCam ile birlikte 9T bana kalırsa daha iyi fotoğraflar çekiyor.
Gaming konusunda ??

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Sizcee
Mesaj otomatik birleştirildi:

?
Çok sakat bir soru çünkü iki telefonun da üstünlükleri var ben Mİ9T kullanıyorum ama RN8 Pro da kafamı az kurcalamadı bana göre en iyi F/P telefonu bütçen 2000 civarı ise RN8 Pro al 2500'ü geçebilirsen Mİ9T al geç fazla düşünme

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
bence hertürlü mi9t full ekran amoled olması sd işlemci düşük nm değeri ben olsam mi9t alırdım