Mi 6 ve mi 5s plus arasında kalmak(Detay)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Solmira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Solmira

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar daha öncedende konu açmıştım farklı altarnatifler buldukça fikir danışacagım ben devamlı telefon alan biri değilim aldıklarımda 2.el oldu genelde biraz daha para verip mi 6 almayı düşündüm ancak onunla ilgili şöyle bir sorun oldugunu ögrendim boya atması oluyormuş kenarlarda soyulma gibi herkesde telefon içinden çıkan kılıf yüzünden oldugunu söylesede içim rahat etmedi karar değiştirip mi 5s plus almayı düşündüm hem bataryası büyük hemde bana yeterde artar bile şuan note 4 kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum çünkü şebeke sorunu soguttu beni telefonda walking dead oyunu oynuyorum zaten note 4 kaldırıyor oyunu bide facebook ve internette dolaşıyorum başka birşey yok mi 5s plus gri rengi 1700 lira gold rengide 1590 civarı birşeydi mi 6 da 1990 lira karar vermeme yardımcı olursanız çok teşekkür ederim şimdiden ve ayrıca şunuda sormak istiyorum diyelim ki delta servisi ile sıkıntılar yaşadım sorunlar oldu tüketici hklarına gittigimde hepsiburada sitesini mi şikayet edicem yoksa delta servisi mi parça sıkıntısı olur mu bu cihazlarda netten bulabilir miyim teşekkürler

Zaptoss02

Doçent
Reaksiyon puanı
102
Kamera önemli ise bunları alma moto z veya p9 al. Kamera değil performans önemli ise mi6 al kılıf tak, sonra bi sigara yak.
--- Gönderi Güncellendi ---
Kamera önemli ise bunları alma moto z veya p9 al. Kamera değil performans önemli ise mi6 al kılıf tak, sonra bi sigara yak.

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
mi6, mi5s kullanıyorum türkiyede artık xiaomi parçaları rahat bulunuyor birçok teknik servis bakmaya başladı.

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Mi6 her türlü yani. Kamera, işlemci önemli farklar. Görüntüsüde güzel.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
hepsiburada nın kendi satıcısından aldıysan şikayet edeceğin D-MARKET Elektronik Hizmetler Tic. A.Ş olacak.diğer mağazalardan aldıysan onun ismini yazacaksın.yani fatura da kimin adı yazıyorsa onu yazacaksın