Mi 6 & s7 edge & LG v20 Hangisi ?

nayino

Asistan
Reaksiyon puanı
46
merhaba arkadaşlar:
yeni bir telefon almak istiyorum.Kriterlerime uyan şimdilik bu üç telefonu belirledim.
mi6 64 gb telefon hakkında pek bir olumsuz yoruma rastlamadım.sadece ekran camı ve uyumlu kılıf olmaması ve bant olayı ve kulaklık sorunu ve en önemlisi ithalatçı garantili oluşu.şuan Türkiye deki servisleri nasıl bilmiyorum ama umarım samsung servisleri gibi değildir

samsung telefon daha önce kullandım.çabuk çiziliyor ve sürekli parmak izi kalıyor.ayrıca ses düzeyi beni tatmın etmiyor,ve yine kulaklıkları iyi değil.güneşli havalarda sokakta ekranı tam net göremiyorum.bundan daha iyi ekranı olan telefon varmı bilmiyorum.

LG V20 de sadece tasarımı,IPS ekran pek hoşuma gitmiyor.bunun dışında yine kronik sorunları hariç tutuyorum

Karar vermeme yardımcı olursanız çok memnun olurum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Piyasada S7 Edgeden daha iyi ekran arıyorsan bu ya S8 Plus olur ya da V20 olabilir gerisi fos. V20nin de ekranı çok kuvvetli.
Ben bu üçlü arasından S7 Edge alırdım.

nayino

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Piyasada S7 Edgeden daha iyi ekran arıyorsan bu ya S8 Plus olur ya da V20 olabilir gerisi fos. V20nin de ekranı çok kuvvetli.
Ben bu üçlü arasından S7 Edge alırdım.
s7 edge nin ekranı daha parlak ve canlı gibi.
V20 de kronik sorunun var dediiğin gibi Mİ 6 da da garanti sıkıntın olacak ben S7 Edge alırdım.

s7 edge irfan acıklamıs..

peki neden diğerleri değil de s7 edge ?s7 edge nin diğerlerinden fark yada farkları neler?
xiami 6 nın alınmama nedeni olarak sadece ithal garantili oluşu mu ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
s7 edge nin ekranı daha parlak ve canlı gibi.

peki neden diğerleri değil de s7 edge ?s7 edge nin diğerlerinden fark yada farkları neler?
xiami 6 nın alınmama nedeni olarak sadece ithal garantili oluşu mu ?
Kamera suya dayanıklılık bence daha iyi ekran , hafıza kartı desteği , kimine göre kulaklık girişi bunlar S7 Edgenin alınma sepebleri

Akif52

Profesör
Reaksiyon puanı
110
kulaklık girişi, sd kart, kamera, kasa ve ithal garanti. onun dışında donanıma göre falan daha iyi mi6 diğerlerinden. v20'de kronik arıza ve kötü servis. şuan s7 en sorunsuz samsung modeli bile olabilir. diğerlerine nazaran daha iyi . =)

TeknoLee

Doçent
Reaksiyon puanı
135
Lg yi hiç düşünme bile. Eğer senin için performans önemliyse, ve ithalatçı garantili de olsun yeter ki performanslı telefon olsun diyorsan kesinlikle mi6 öneririm. Ama ithalatçı garantisi bazen çok sorun olabiliyor tabii. Ben şahsen mi6 alır onu doğru düzgün kullanıp sorun çıkarmamaya çalışırdım. Ama s7 edge alıp hem performans hem de garanti konusunda rahat olmak daha mantıklı. Mi6 performansta s7 edgeyi geçer, ama kamera konusunda s7 edge nin üstünlüğü açık ve net. Zaten xiaomi kamera değil de performans odaklı telefon üretiyor ve mi6 da da bir hayli başarılı olmuş gibi görünüyor.

mobilci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhaba arkadaşlar:
yeni bir telefon almak istiyorum.Kriterlerime uyan şimdilik bu üç telefonu belirledim.
mi6 64 gb telefon hakkında pek bir olumsuz yoruma rastlamadım.sadece ekran camı ve uyumlu kılıf olmaması ve bant olayı ve kulaklık sorunu ve en önemlisi ithalatçı garantili oluşu.şuan Türkiye deki servisleri nasıl bilmiyorum ama umarım samsung servisleri gibi değildir

samsung telefon daha önce kullandım.çabuk çiziliyor ve sürekli parmak izi kalıyor.ayrıca ses düzeyi beni tatmın etmiyor,ve yine kulaklıkları iyi değil.güneşli havalarda sokakta ekranı tam net göremiyorum.bundan daha iyi ekranı olan telefon varmı bilmiyorum.

LG V20 de sadece tasarımı,IPS ekran pek hoşuma gitmiyor.bunun dışında yine kronik sorunları hariç tutuyorum

Karar vermeme yardımcı olursanız çok memnun olurum
Biyerlerinizden uydurmayin v20de kronik sorun yok ayrica hafizasi s7 edgeden dah cok s7yi kotulemiyorum ve asla kotulemem (murat burc varken:D)ama s7 edgenin bana gore iki avantaji var Su gecirmezlik ve dusuk isik performansi onun disinda her turlu v20 bence mi 6ya guvenme o da cok iyi bir telefon ama biliyorsun iste garanti cart curt neyse hem ikinci ekran gercekten cok guzel ve ise yarar bana gore samsungu edge ekranindan daha kullanisli hem her turlu kaliteli kulaklik yanindan hediye geliyor iki paketi varya bir 360 cam hifi plus kulaklik birde ekstra batarya kulaklik
--- Gönderi Güncellendi ---
Bence ikincisini al cunku hifi plus v20ye uyumlu deyil ayrica cokta kullanmazsin zaten ekstra batarya dah kullanisli

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 Edge kamerası ile gece veya gündüz V20 yarışamaz. OIS ,düşük ışık, netleme vb vb.

mobilci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
kulaklık girişi, sd kart, kamera, kasa ve ithal garanti. onun dışında donanıma göre falan daha iyi mi6 diğerlerinden. v20'de kronik arıza ve kötü servis. şuan s7 en sorunsuz samsung modeli bile olabilir. diğerlerine nazaran daha iyi . =)
Yalniz lg servisi tr de tek bozulan telefonun yenisini veya ust modelini veren garanti servisi
S7 Edge kamerası ile gece veya gündüz V20 yarışamaz. OIS ,düşük ışık, netleme vb vb.
Ben zaten onu belirttim ama v20nin kamerasida hic kucumsenecek gibi bir kamera degil bunu benden iyi bilirsin sen dur bakalim taniyacanmi beni

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yalniz lg servisi tr de tek bozulan telefonun yenisini veya ust modelini veren garanti servisi

Ben zaten onu belirttim ama v20nin kamerasida hic kucumsenecek gibi bir kamera degil bunu benden iyi bilirsin sen dur bakalim taniyacanmi beni
Ban yiyeceksin. LG sever

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882

Lg yeni veya üst model neden veriyor sence ?
Adamlar g4 te o kadar çok telefon dağıtımı yaptı ki... Ana kart yanıyor hoop yenisi, sonra tekrar yanıyor hoop yenisi. Baktılar g4 bitti. İyi bari abi g5 zaten satılmıyor g4 yerine g5 verelim adamlara. Mantık bu. Yani garantisi iyi diye değil mecbur kaldırlar

nayino

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Biyerlerinizden uydurmayin v20de kronik sorun yok ayrica hafizasi s7 edgeden dah cok s7yi kotulemiyorum ve asla kotulemem (murat burc varken:D)ama s7 edgenin bana gore iki avantaji var Su gecirmezlik ve dusuk isik performansi onun disinda her turlu v20 bence mi 6ya guvenme o da cok iyi bir telefon ama biliyorsun iste garanti cart curt neyse hem ikinci ekran gercekten cok guzel ve ise yarar bana gore samsungu edge ekranindan daha kullanisli hem her turlu kaliteli kulaklik yanindan hediye geliyor iki paketi varya bir 360 cam hifi plus kulaklik birde ekstra batarya kulaklik
Bence ikincisini al cunku hifi plus v20ye uyumlu deyil ayrica cokta kullanmazsin zaten ekstra batarya dah kullanisli
Ben uydurmuyorum.kullananlar söylüyor.onların yalancısıyım
peki mi 6 ile kıyasladığımızda kamera hangisi daha iyi?yoksa aynı mı?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Şuan senin yaptığın çok yanlış bişey biliyor musun ?
''Biyerlerinizden uydurmayin v20de kronik sorun yok'' diyorsun. Ama Lg kendi ağzıyla V20de bootloop sorununu kabul etti. İnsanları yanlış bilgilendirme.
Mümkünse bundan sonra insanları yanlış bilgilendirenler forumdan uzaklaştırılsın. Ciddiyim bu konuda.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben uydurmuyorum.kullananlar söylüyor.onların yalancısıyım

peki mi 6 ile kıyasladığımızda kamera hangisi daha iyi?yoksa aynı mı?
Bak kamera açık bir şekilde
S7 Edge >V20>>Mi6
Mi6 donanımıyla çok güzel bir cihaz fakat kamerada amiral gemileri ile yarışabileceğini düşünemiyorum .
Burdan çamur gibi kamera tanımı çıkmasın Mi6 kamerası yeterince güzel ama amiraller çok iyi bu konuda
Şuan senin yaptığın çok yanlış bişey biliyor musun ?
''Biyerlerinizden uydurmayin v20de kronik sorun yok'' diyorsun. Ama Lg kendi ağzıyla V20de bootloop sorununu kabul etti. İnsanları yanlış bilgilendirme.
Mümkünse bundan sonra insanları yanlış bilgilendirenler forumdan uzaklaştırılsın. Ciddiyim bu konuda.
Technopatta öyle kurallar var .:D:D:D

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Beyler kamera noktasında samimi olmak gerekiyor. S8 ve S7 edge şuan için en güçlü kamerayı kullanmaktadır. Tamamiyle şahsi görüşümdür

rrrr

Dekan
Reaksiyon puanı
3,742
silindi (4299998)

Son düzenleme:

mobilci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2