iPhone 14 30000 TL ?Yd iPhone 14 alabilirsin 19.000 bandinda
se 3 alabilirsin 17.000 bandinda
Mi 12t alabilirsin 12.000 bandinda yd
Mi 11 ultra alabilirsin 13.500 bandinda
S21 fe snapdragon alabilirsiniz
YurtdişiiPhone 14 30000 TL ?
Nahçivana giderain gelişte kimliğine kaydedersin 6000 liraYurtdişi
Hocam daha çok Android tercih ediyorum onda nasıl modeller alabilirim?Ögrencilere yönelik tek seferlik verfi muafiyeti olayi vardi onu takip edin vergisiz 20.000ye alirsiniz gibime geliyor
Neden pişmansiniz bilmiyirum ama çok avatajliYurtdışına hiç bulaşmak istemiyorum hocam pişmanım.
Hocam 18 yaş altındayım öğrenci pasaportuna kayıt yapabiliyorsam sıkıntı yok param var ödeyecek.Neden pişmansiniz bilmiyirum ama çok avatajli
Kimliğe yahut pasaporta kaydedersin sikintisiz kullanirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
S21fe snapdragon
Hem mi 11tde kötü bir cihaz değil niye değiştiriyorsunuz sakincasi yoksa ögrenebilirmiyimBütçem en fazla 20000 YTL. Android iOS farketmez. İkinci el/yenilenmiş önermeyin.
En kötü başkasini pasaportuna kaydettirirsin hattinida onun adina alirsin veya nahçivana gidip dönuşte kimliğe kaydettirebilirsin sık sık yurtdisina cikiyordan hiç kaydettirmezsinde bir ydye gir çik yaparsan her hattinin 4 ay kulanim suresi olur esim de dahilHocam 18 yaş altındayım öğrenci pasaportuna kayıt yapabiliyorsam sıkıntı yok param var ödeyecek.
Hattın kendi adıma. Neyse yurtiçi cihaz alacağım çünkü yapacağım bayağı sakat bir iş olur.En kötü başkasini pasaportuna kaydettirirsin hattinida onun adina alirsin veya nahçivana gidip dönuşte kimliğe kaydettirebilirsin sık sık yurtdisina cikiyordan hiç kaydettirmezsinde bir ydye gir çik yaparsan her hattinin 4 ay kulanim suresi olur esim de dahil
Sen bilirsin ben sadece öneri yaptimHattın kendi adıma. Neyse yurtiçi cihaz alacağım çünkü yapacağım bayağı sakat bir iş olur.