Mi 11

Sizce mi 11 androidin kralı olur mu?

• Evet

Kullanılan: 6 60.0%
  • Hayır

Kullanılan: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Mi 11 Pro çok iyi bir cihaz olacak gibi duruyor ama bakalım önce bir tanıtılsın.

Reaksiyon puanı
6,371
Xiaomi mi Android kralı olacak?

Geçen sene mi 9'a ve 2 sene önce Mi8'e olduğu gibi 2-3 yıllık ömrü ile kral olur anca.

Yeni işlemci sıkıntısız olursa ya S21 Ultra (Ki umarım çok iyi olur da amiral gemisinden Huawei dir, Oppo dur gider) ya da Oneplus 9 Pro Android'in karlı olur. Öyle Xiaomi gibi tüketiciler ile resmen dalga geçen firmalar Android'in krallarının arka kapağı olamaz. Ki zaten olamadı da olamayacak da.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Xiaomi mi Android kralı olacak?

Geçen sene mi 9'a ve 2 sene önce Mi8'e olduğu gibi 2-3 yıllık ömrü ile kral olur anca.

Yeni işlemci sıkıntısız olursa ya S21 Ultra ya da Oneplus 9 Pro Android'in karlı olur. Öyle Xiaomi gibi tüketiciler ile resmen dalga geçen firmalar Android'in krallarının arka kapağı olamaz.
Ben Android'in kralı Oneplus 9 Pro olur diyorum.Yıl olmuş 2020 yerden yere vurduğumuz Xiaomi bile batarya olayını çözmüşken,Oneplus batarya yazılımını Huawei,Oppo, Realme gibi firmalarla aynı seviyeye getirmişken Samsung un hala bu noktada acaba dedirtmesinden dolayı S21 ultra da özellikle batarya tarafında şüphelerim var.

batuhan67

Doçent
Reaksiyon puanı
557
Ben Android'in kralı Oneplus 9 Pro olur diyorum.Yıl olmuş 2020 yerden yere vurduğumuz Xiaomi bile batarya olayını çözmüşken,Oneplus batarya yazılımını Huawei,Oppo, Realme gibi firmalarla aynı seviyeye getirmişken Samsung un hala bu noktada acaba dedirtmesinden dolayı S21 ultra da özellikle batarya tarafında şüphelerim var.
S21 ultra güzel bir işlemciyle gelirse çok güzel olacağını düşünüyorum

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
S21 ultra güzel bir işlemciyle gelirse çok güzel olacağını düşünüyorum
İşlemci tarafında bu sene performans tarafında beklentileri karşılayabilir.Ona bir lafım yok.Samsung cihazların yıllardır en büyük sorunu ekran kapandığında aşırı pil tüketimi olması.Bu sadece işlemci ile alakalı bir olay değil.Bunun için arayüz optimizasyonu da şart.Samsung bunu bir türlü çözemedi.Bu sene çözermi? Emin değilim.

Reaksiyon puanı
6,371
İşlemci tarafında bu sene performans tarafında beklentileri karşılayabilir.Ona bir lafım yok.Samsung cihazların yıllardır en büyük sorunu ekran kapandığında aşırı pil tüketimi olması.Bu sadece işlemci ile alakalı bir olay değil.Bunun için arayüz optimizasyonu da şart.Samsung bunu bir türlü çözemedi.Bu sene çözermi? Emin değilim.
Kesinlikle katılıyorum fakat sadece şarj yeme sorunu yok. Isınma da bir sorun. Ve 90 derecelere çıkan mobil bir işlemci her ne kadar sıvı soğutma olsa da sıvı soğutma ile soğutulabilecek derecede değil. Tüm işlemci tasarımını baştan yapmaları gerek. Ve o da milyarlarca dolar, çok çok fazla arge çalışması demek. Ama yapmak zorundalar.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Knk s21 ultradan çok daha ucuz olacak ve sd888 i olacak içinde samsungun sansı yok mi 11 pro kakarşısında
Şansı yok mu? :) Ne konuda üstün olacak mesela? Fotoğraf anlamında mı video anlamında mı ekran anlamında mı yazılım anlamında mı yoksa yazılım desteği anlamında mı? Olsa olsa en fazla pil ve hızlı şarj olarak daha iyi bir performans sunar. Xiaomi amiral gemileri içine ne bulduysa doldurulan ve birkaç yıl sonra hatıra gelmeyen cihazlardır. Bugün S3'ü bile hatırlayan insanlar Mi 8'i görse "bu hangi cihazdı?" der. Yani önemli olan her iyi şeyi cihazın içine doldurmak değildir. Ya da Dxomark puanları ile kendini şişirtmek.

S21 Ultra da 888 kullanacak bu arada. O yüzden Android'in kralı olacak bir cihaz varsa o S21 Ultra'dır. Belki OnePlus 9 serisi de olabilir.

Batuhanh_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Şansı yok mu? :) Ne konuda üstün olacak mesela? Fotoğraf anlamında mı video anlamında mı ekran anlamında mı yazılım anlamında mı yoksa yazılım desteği anlamında mı? Olsa olsa en fazla pil ve hızlı şarj olarak daha iyi bir performans sunar. Xiaomi amiral gemileri içine ne bulduysa doldurulan ve birkaç yıl sonra hatıra gelmeyen cihazlardır. Bugün S3'ü bile hatırlayan insanlar Mi 8'i görse "bu hangi cihazdı?" der. Yani önemli olan her iyi şeyi cihazın içine doldurmak değildir. Ya da Dxomark puanları ile kendini şişirtmek.

S21 Ultra da 888 kullanacak bu arada. O yüzden Android'in kralı olacak bir cihaz varsa o S21 Ultra'dır. Belki OnePlus 9 serisi de olabilir.
Kral samsung çok havalandı s20 deki başarısızlığı herkes biliyor s21 inde aynı haltın başka rengi olacağını düşünüyorum bu arada sd888 abd dışında kullanılmayacak yine EXYNOS olacak

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970

Bakalım bizim ülkeye SD'li mi gelecek.
Exynos 1080 ile gelirse...

Reaksiyon puanı
6,371
Knk s21 ultradan çok daha ucuz olacak ve sd888 i olacak içinde samsungun sansı yok mi 11 pro karşısında
Aynen ?
Kral samsung çok havalandı s20 deki başarısızlığı herkes biliyor s21 inde aynı haltın başka rengi olacağını düşünüyorum bu arada sd888 abd dışında kullanılmayacak yine EXYNOS olacak
O kadar işlemci gördük, exynos 2100 ve exynos 1080 diye. Samsung exynos 990'ı bıraktı artık. Ayrıca sorun hiç bir zaman exynos olmadı, exynos 990 oldu. Ve exynos 990'ın kullanılmayacağı bekleniyor ki bence de kullanmayacaklar. Isınmayan, performansını stabil verebilen bir exynos yaptılarsa bu sefer o Xiaomi'nin bir halta yaramayan teknik özellikleri daha da boş gözükecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güney Kore ve ABD hariç yine Exynos. Ama 1080 değil 2100 ile gelecekler.
Bence bu sorun değil artık. Çünkü Samsung'un eski exynos işlemciler gibi sorunsuz bir işlemci yaptığına inanıyorum. Bence 2100 sorunlu bir işlemci olmayacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk s21 ultradan çok daha ucuz olacak ve sd888 i olacak içinde samsungun sansı yok mi 11 pro karşısında
Ne alanlarda şansı yok açıklar mısınız?

Xiaomi'nin en yüksek işlemciyi koymak dışında deneyiminde ne gördünüz rakiplerinden daha iyi olarak? Sadece içinde 888 var diye mi daha iyi olacak?