beyzabetül
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 356
Uzun süre araştırmalarım sonucu artık Mi 11 lite 5G NE almaya karar verdim.en çok tasarımını beğendim.hafif ve ince oluşu.samsung istemediğimden ıphone telefonlarının aşırı pahalı oluşundan bir telefona bu kadar fazla para vermeye gerekli olmadığından,diğer xiaomi modellerinin de tasarımlarını özellikle arka kamera çıkıntılarının fazla oluşundan bu telefonda karar kıldım.özellikle son çıkan note 11 pro yu neredeyse almaya karar verecektim
sadece kamera çeltiğinin solda olmasına kafama takıldı.ortada olsa güzel olacaktı.tek hoparlör oluşu ve diğer modellerine göre bataryasının düşük oluşundan acaba pişman olurmuyum düşüncesine kapıldım.szice bu telefonu alırsam pişman olurmuyum?
sadece kamera çeltiğinin solda olmasına kafama takıldı.ortada olsa güzel olacaktı.tek hoparlör oluşu ve diğer modellerine göre bataryasının düşük oluşundan acaba pişman olurmuyum düşüncesine kapıldım.szice bu telefonu alırsam pişman olurmuyum?
Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2023 - n11.com
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!
www.n11.com