MrLiver2021
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 91
Cihazın sesini kisiyorum elimi çektiğim gibi kendiliğinden sesi son seviyeye alıyor neden böyle oluyor?
Hocam tustan değil dokunmatikten kisiyorumTuş takılıyo olabilir
Servise gönder.Cihazın sesini kisiyorum elimi çektiğim gibi kendiliğinden sesi son seviyeye alıyor neden böyle oluyor?
Hocam cihaz yurtdışıServise gönder.
Zaten bu yüzden bunu aldım 3300 liraya aldım bu yüzden telefona iyi diyorum 3300 liraya daha iyi telefon var mı?Servise gönde
3300 liraya ne alırdınız siz olsanız?Servise gönder.
Nerden aldıysan oraya götür.Cihazın sıkıntısını anlat.3300 e İkinci el S9 plus yada P20 Pro alırdım.Mi 10t işlemci dışında vaybe dedirten bir cihaz değil.Hocam cihaz yurtdışı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten bu yüzden bunu aldım 3300 liraya aldım bu yüzden telefona iyi diyorum 3300 liraya daha iyi telefon var mı?
3300 liraya ne alırdınız siz olsanız?
3 yaşına girecek eski bir telefona kim napsin hocam biri kırın 970 li işlemci biri exynos 9810 kullanıyor üstelik 2. ElNerden aldıysan oraya götür.Cihazın sıkıntısını anlat.3300 e İkinci el S9 plus yada P20 Pro alırdım.Mi 10t işlemci dışında vaybe dedirten bir cihaz değil.
Bende Mate 10 Pro var.2 yaşında ama hala ilk günkü gibi performanslı çalışıyor.İşlemci ve yaş önemli ama yazılım, batarya performansı,kamera, stereo hoparlör deneyimi bunlarda önemli.P20 Pro daki batarya performansını yada P20 Pro daki Leica lens ve yazılım sayesinde o muhteşem Fotoğraf performansını,S9 plus taki çok iyi video performansı yada efsane stereo hoparlör deneyimini Mi 10t de alamazsın.Sen tercihini yapmışsın.Ben ne yazsam bir anlam ifade etmiyor.Sana tavsiyem cihaz alırken iyice araştır ve sadece işlemci odaklı olma.3 yaşına girecek eski bir telefona kim napsin hocam biri kırın 970 li işlemci biri exynos 9810 kullanıyor üstelik 2. El
Ben senin teknoloji bilgin kadar anlıyorum zaten ama ikinci el bir telefona o parayı vermek benim için mantıksız haklısın p20 pro foto vs. Konusunda çok üstün bir cihaz buna göre ama zaten s9 plus alabilirdim bunun yerine bataryaya bakınca bana yetmeyeceğini anladım ve almadım bu bile bazen 1 günü çıkarıyor çok yoğun bir kullaniciyimBende Mate 10 Pro var.2 yaşında ama hala ilk günkü gibi performanslı çalışıyor.İşlemci ve yaş önemli ama yazılım, batarya performansı,kamera, stereo hoparlör deneyimi bunlarda önemli.P20 Pro daki batarya performansını yada P20 Pro daki Leica lens ve yazılım sayesinde o muhteşem Fotoğraf performansını,S9 plus taki çok iyi video performansı yada efsane stereo hoparlör deneyimini Mi 10t de alamazsın.Sen tercihini yapmışsın.Ben ne yazsam bir anlam ifade etmiyor.Sana tavsiyem cihaz alırken iyice araştır ve sadece işlemci odaklı olma.
Bu arada Ekim'de 4 yaşına girecek Mate 10 ProBende Mate 10 Pro var.2 yaşında ama hala ilk günkü gibi performanslı çalışıyor.İşlemci ve yaş önemli ama yazılım, batarya performansı,kamera, stereo hoparlör deneyimi bunlarda önemli.P20 Pro daki batarya performansını yada P20 Pro daki Leica lens ve yazılım sayesinde o muhteşem Fotoğraf performansını,S9 plus taki çok iyi video performansı yada efsane stereo hoparlör deneyimini Mi 10t de alamazsın.Sen tercihini yapmışsın.Ben ne yazsam bir anlam ifade etmiyor.Sana tavsiyem cihaz alırken iyice araştır ve sadece işlemci odaklı olma.
Umarım ileri ki güncellemeler ile düzeltirlermi 10t fiyaskoymuş demek ki .. bu kanıya forumdaki açılan başlıklardan vardım gün geçmiyor ki bir mi 10t hata başlığı açılmasın
Ben Mate 10 Pro yu iki yıl önce ikinci el almıştım.Kendi açımdan yorumlarken yanlış yazdım.Ekimde 4 yaşına gireceği konusunda haklısın.Ben senin teknoloji bilgin kadar anlıyorum zaten ama ikinci el bir telefona o parayı vermek benim için mantıksız haklısın p20 pro foto vs. Konusunda çok üstün bir cihaz buna göre ama zaten s9 plus alabilirdim bunun yerine bataryaya bakınca bana yetmeyeceğini anladım ve almadım bu bile bazen 1 günü çıkarıyor çok yoğun bir kullaniciyim
Bu arada Ekim'de 4 yaşına girecek Mate 10 Pro
xıoamı şu sıralar tasarım ağırlıklı güncellemeler veriyor sanırım ,super duvar kağıdı über arayüz muhteşör kilit ekranı lakin berbat optimizasyonUmarım ileri ki güncellemeler ile düzeltirler
Anlamıyorum yani tasarıma vereceğin zamanı biraz "neden böyle bir arayüze sahibim" deyip optimize edebilirsin böyle bir politika ile daha fazla büyüyeceğini sanmıyorumxıoamı şu sıralar tasarım ağırlıklı güncellemeler veriyor sanırım ,super duvar kağıdı über arayüz muhteşör kilit ekranı lakin berbat optimizasyon
geçen seneye kadar xıoamı ye sempati besliyordum uygun fiyatlı diye ancak ucuz etin yahnisi meselesine döndü iphonede aldığım stabilizasyonun 1/100 ünü bile alamadım hatta bi ara snapchate girmiyordu uygulamayı zorla durdur diyip öyle girmiştim o günden sonra benim için xıoamı defteri kapandıAnlamıyorum yani tasarıma vereceğin zamanı biraz "neden böyle bir arayüze sahibim" deyip optimize edebilirsin böyle bir politika ile daha fazla büyüyeceğini sanmıyorum
Elbette bir gün düzelecek ama o zaman kendisine hiç kimse inanmayacakgeçen seneye kadar xıoamı ye sempati besliyordum uygun fiyatlı diye ancak ucuz etin yahnisi meselesine döndü iphonede aldığım stabilizasyonun 1/100 ünü bile alamadım hatta bi ara snapchate girmiyordu uygulamayı zorla durdur diyip öyle girmiştim o günden sonra benim için xıoamı defteri kapandı
ramiz karaeski gibi söz ettin bunun üstüne bir şey diyemem haklısınElbette bir gün düzelecek ama o zaman kendisine hiç kimse inanmayacak
Hiç dinlemem ama haklısın öyle olmuşramiz karaeski gibi söz ettin bunun üstüne laf bir şey diyemem haklısın