Mi 10T Alınır Mı?

Technoob

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Daha yeni aldığım telefon iade edildi. Az sorunlu bir cihaz bakıyorum Mi10T nasıldır ? Poco almak istemiyorum.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Kaba olması sorun değil, amoled takıntım yok diyorsanız Mi 10T alınabilir ama daha önce de dediğim gibi Poco F3 varken Mi 10T önermem. F3'de çıkan sorunlar güncellemeyle düzeltilecek sorunlar olmasına rağmen çok abartılıyor ki Poco Türkiye yakında gelecek güncelleme ile screen dimming ve batarya sorununun çözüleceğine dair açıklama yaptı.

Technoob

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Kaba olması sorun değil, amoled takıntım yok diyorsanız Mi 10T alınabilir ama daha önce de dediğim gibi Poco F3 varken Mi 10T önermem. F3'de çıkan sorunlar güncellemeyle düzeltilecek sorunlar olmasına rağmen çok abartılıyor ki Poco Türkiye yakında gelecek güncelleme ile screen dimming ve batarya sorununun çözüleceğine dair açıklama yaptı.
Ailem Pocoya iyi bakmıyor. Mi10t yazılımsal sorunlar sensör sorunu ,arama kalitesi çok sorun geziyor bu sorunlar var mı cidden?

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Poco'ya ikna etmeye çalışabilirsiniz Xiaomi'nin yan markası sonuçta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her kullanan sorun yaşamıyor ama tabii ki teknoloji şans işi. Ben de Mi 9T almadan önce bataryası kötü vs. deniyordu sorun çıkmadı.