Sercan-2121
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
İphone 11 ve xiaomi mi 10 pro arasında kaldım sizce hangisi alınmalı Not: performans ve ekran kalitesi benim için çok önemli
İkisinide salla.S20 al keyfine bak.İphone 11 ve xiaomi mi 10 pro arasında kaldım sizce hangisi alınmalı Not: performans ve ekran kalitesi benim için çok önemli
Mi 10 Pro ile S20’nin arasında 50000’e yakın sentetik test puan farkı var, bence Mi 10 Pro daha cazip.İkisinide salla.S20 al keyfine bak.
Güzel kardeşim mi10 proda Snapdragon 865 var yani daha güçlü bir işlemciye sahip peki işlemci farkını günlük kullanımda ne kadar anlayacaksın? İnsanlar günümüzde cihaz alırken ekrana bakar.Ekran da Samsung'un rakibi varmı? Kameraya bakar S20 kamerasının performansı ortada.Videoya bakar.Android dünyasında söz konusu video ise Samsung ve diğerleri.Ben iki cihazda bulaşmaz S20 alırdım.Mi 10 Pro ile S20’nin arasında 50000’e yakın sentetik test puan farkı var, bence Mi 10 Pro daha cazip.
İkisi arasından mi10 Pro öneririm. Galaxy S20 veya s20 plus a bakmanızı tavsiye ederim.İphone 11 ve xiaomi mi 10 pro arasında kaldım sizce hangisi alınmalı Not: performans ve ekran kalitesi benim için çok önemli
O butcede büyük bir çoğunluk iPhone’u tercih ediyor ama ?Güzel kardeşim mi10 proda Snapdragon 865 var yani daha güçlü bir işlemciye sahip peki işlemci farkını günlük kullanımda ne kadar anlayacaksın? İnsanlar günümüzde cihaz alırken ekrana bakar.Ekran da Samsung'un rakibi varmı? Kameraya bakar S20 kamerasının performansı ortada.Videoya bakar.Android dünyasında söz konusu video ise Samsung ve diğerleri.Ben iki cihazda bulaşmaz S20 alırdım.
Tabiki tercih meselesi.İnsanların iphone u tercih etmesinin en önemli sebebi sosyal medya.İnstagram uygulamasının iosdaki performansı ile Androiddeki performansı arasında baya fark var.S20 aldın 1080 60 FPS video çektin.İnstagram storiese attığın zaman kalite düşüyor ama iPhone da düşmüyor.O butcede büyük bir çoğunluk iPhone’u tercih ediyor ama ?
Adı üzerinde tercih, seninki S20 cihazı olurdu, bir başkası iPhone 11 Pro’yu alırdı, başkası gider Mate 30’u alırdı vs. Tercih meselesi.
Yani birçok sebebi var tercihlerin, mesela benim gibi birisinin sosyal medya hiçbir işine yaramaz cunku kullanmıyorum fakat çok kullanan birisi S20 Ultra’yi eleyip başka bir telefona yönelebilir.Tabiki tercih meselesi.İnsanların iphone u tercih etmesinin en önemli sebebi sosyal medya.İnstagram uygulamasının iosdaki performansı ile Androiddeki performansı arasında baya fark var.S20 aldın 1080 60 FPS video çektin.İnstagram storiese attığın zaman kalite düşüyor ama iPhone da düşmüyor.
işlemci anlamında iphone 11 daha iyi, ekran konusundaysa mi 10 pro bence ikisinide bi arada görmek istiyoran xs max al çok daha mutlu olursunİphone 11 ve xiaomi mi 10 pro arasında kaldım sizce hangisi alınmalı Not: performans ve ekran kalitesi benim için çok önemli