MHK Başkanı Zekeriya Alp istifa etti

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp istifa ettğini açıkladı.

123916_mhk_1.jpg

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, hakem hatalarının konuşulduğu haftalık toplantıda istifa ettiğini açıkladı. Alp, istifa açıklamasının ardından şunları söyledi:

"Haddini bilmeyenlerin çoğaldığını görüyorum. Atıp tutmakla bu işler olmaz. Buyurun ben de bırakıyorum. Geçmişimi istiyorlar ama geçmiş bir daha gelmeyecek. Artık MHK'de bu tip işlerden insanları uzaklaştırmak için 3 yıldır arkadaşlarımla çalışıyorduk. İnsanlar sadece bir takdir bekliyor. Türk sporunda her kademede görev aldım. Sen bana nasıl şüpheli dersin? Önce kendine bak sen! Bu istifa bir birikim. Kıvılcım bu noktaya geldi. Çok düşündüm, kimsenin haberi yoktu. Yıldırım Demirören'in de haberi yok. Kolay kolay pes etmem ama bu tip durumlarda ne yapılması gerekiyorsa onun yapılması lazımdı."

http://www.fanatik.com.tr/2014/12/16/mhk-baskani-zekeriya-alp-istifa-etti-404048

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Hayırlısı olsun hakemler çok konuşuluyordu son zamanlarda.İnşallah düzene girer yeni başkan ile

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Evet sayın Ahmet Çakar, istediğin oldu. Al bakalım otur koltuğa ne değişecek çok merak ediyorum :)