Mevlüt : Saraçoğlu'nun Hayali Bile Güzel

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Fenerbahçemizin gündemine geldiği için gururlandığını dile getiren Mevlüt "Saracoğlu'nun hayali bile güzel" sözleri ile Kadıköy'e yeşil ışık yaktı.Yerli bir forvet arayışında olan ve gözünü lejyonerlere diken Fenerbahçemiz, Sochaux'nun Türk yıldızı Mevlüt Erdinç ile de yakından ilgileniyor. Geçen sezon Fransa Ligi'nde 11 gol atarak bir anda dikkatleri üzerine çeken 21 yaşındaki milli futbolcu, Milli Takım'da özellikle Finlandiya ile oynadığımız hazırlık maçında izleyenleri büyülemişti. Kulübümüz, bonservisi 5 milyon euro olan 'Türk Tankı' lakaplı futbolcu için temaslarını gizliden gizliye sürdürüyor.
STAT VE TARAFTARI HARİKA

Milli Takım ile birlikte İsviçre'de bulunan Mevlüt, adının Fenerbahçemiz ile anılmasından gurur duyduğunu belirterek, "Gelmeye hazırım" mesajı verdi. Günün birinde Türkiye'de formayı giymeyi hedeflediğini dile getiren genç oyuncu, "Fenerbahçe'nin gündeminde olduğumu biliyorum. Beni isteyen başka kulüpler da var. Fenerbahçe her şeyiyle müthiş bir takım. Taraftarı ve stadı harika. Dünya çapında yıldızları var. Benim için Kadıköy'ün hayali bile güzel" dedi.

kaynak : http://www.fenerbahce.com/haberler/28978.php