Metin 2 PVP bilgisi olan ?

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Arkadaşlar bayadır girmiyorum metin 2 ye bir nostalji yapmak istedim bugün yüklicem fakat bayadır kurulumundan bey haberim değişiklikler oldumu nasıl pvp kuruyoruz bilgisi olan benim oynadığım dönem dosyaları kopyala metin 2 nin içine at vardı halen öylemi ?

Birde şuan hali hazırda pvp oynayan veya bildiği açık pvp olan arkadaşlar önerebilir mi ?

Dipnot; Halen metin 2 mi oynuyorsunuz diye gülmeyin sonuçta hepimiz onunla büyüdük geldiğimiz yeri unutmayalım lütfen :D :D :D

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Pvp'de gine oyunun dosyalarının içine atıyoruz dosyaları.

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Pvp'de gine oyunun dosyalarının içine atıyoruz dosyaları.
Şuan bir arkadaşın önerisi üzerine bir pvp indiriyorum fakat .exe şeklinde iniyor önceden .rar şeklinde inerdi bu konuda bir bilginiz varmı .exe dosyasını nasıl yapıyoruz?

Son düzenleyen moderatör:

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Şuan bir arkadaşın önerisi üzerine bir pvp indiriyorum fakat .exe şeklinde iniyor önceden .rar şeklinde inerdi bu konuda bir bilginiz varmı .exe dosyasını nasıl yapıyoruz?
Şimdiye kadar exe dosyası bir pvp kurulumuna denk gelmedim muhtemelen setup şeklindedir.

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Şimdiye kadar exe dosyası bir pvp kurulumuna denk gelmedim muhtemelen setup şeklindedir.
Aynen muhtemelen metin 2 nin bulunduğu konuma kurmam gerekecek sanırım bir araştırayım teşekkür ederim yardımınız için hayırlı forumlar.