Metallica The Unforgiven 2 Türkçe Altyazılı

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
[video=youtube;vWFSNbzRlIk]http://www.youtube.com/watch?v=vWFSNbzRlIk[/video]
arkadaşlar güzel bir çalışma yapmış metalcilere satanist diyenlere gelsin ! :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
türkçe alt yazılı yazınca sanki film gibi olmuş. ama şarkıda film gibi zaten :)
sözleri kulağa hoş geliyor ama okulda öğretilen ingilizceyle ve almancayla şarkı buyüz ifadesi ile dinleniyor>> :huh:

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
şarkı bitince çıkan önerilerde metallicanın daha türkçe altyazılı şarkıları var :) gerçekten birşey hissedipte yazılan şarkılar :)
bir de nothing else matters öneririm :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
hiç anlamam hiç te sevmem . Ozanlar Varken Halk ve Sanat Müziği varken Özgün müzik varken işim olmaz....

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
hiç anlamam hiç te sevmem . Ozanlar Varken Halk ve Sanat Müziği varken Özgün müzik varken işim olmaz....
neden altyazısı var :D işte bunun için metal müzik satanist müziği değildir, ha bunların arasında satanist olan yok mu var ama bunlar azınlık hele gene metallica gibi genellikle heavy metal yapan bir grup dinliyorsanız satanist olamazsınız zaten şarkılarında dinden bahsediyor adamlar
yukarıdaki şarkıyı açarsanız göreceksiniz :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
neden altyazısı var :D işte bunun için metal müzik satanist müziği değildir, ha bunların arasında satanist olan yok mu var ama bunlar azınlık hele gene metallica gibi genellikle heavy metal yapan bir grup dinliyorsanız satanist olamazsınız zaten şarkılarında dinden bahsediyor adamlar
yukarıdaki şarkıyı açarsanız göreceksiniz :)
ben birşeyi kastetmedim yahu.. alınma dinlersin tabii. saygım var. ama ben dinlemiyorum bana ters onu demek istedim sadece .. :laugh: