Metallica rekorla döndü!

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
metallica-metallica-1192847.jpg

Tüm zamanların en büyük metal grubu Metallica, 12 Eylül'de yayınladığı yeni albümü ''Death Magnetic'' ile listelere oldukça hızlı bir giriş yaptı. Albümün yayınlandığı hemen hemen her ülkedeki satış listelerinde Metallica 1 numarada!

Metallica rekorla döndü. Son albümleri "Death Magnetic", üç gün içinde 490.000'lik satışa ulaşarak Billboard 200 listesine bir numaradan giriş yapan beşinci Metallica albümü oldu ve bu sayede Metallica, daha önce dört kez bu başarıyı gösteren The Beatles, U2 ve The Dave Matthews Band'i geride bıraktı. Grup kısacası, Billboard listesinde toplam 5 albümü 1 numara olmuş dünyadaki tek grup ünvanını kazandı!

Nielsen SoundScan'in raporuna göre "Death Magnetic" aynı zamanda şirketin 1991 yılında satış rakamlarını arşivlemesinden bu yana Metallica tarihinde 300.000'lik satışı geçen yedinci albüm oldu.

Metallica'nın bir önceki albümü "St. Anger", ilk haftayı 418.000'lik satışla kapatırken kariyerlerinin en yüksek ilk hafta satışını 680.000'lik bir satışla 1996 tarihli "Load" elde etmişti.

alpware

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ama yiqidi öldür hakkını yeme..adamlar çok uqraştılar bu albümü yapabilmk için..
:)

emekLerinin karşıLı

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ama süper parçalar bayıldım yaa

en güzelide unforgiven 3 süper olumuş artık otobüste "kardeş biraz kısar mısın" diyenlere bile acıyorum çünkü şarkıyı bilmiyorlar :D

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
the day that never comes şarkısı harika albümdeki bütün parçalar müthiş sololar harkulade ne diyim ya bir metallica klasiği.

fireinthehole

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
the day that never comes şarkısı harika albümdeki bütün parçalar müthiş sololar harkulade ne diyim ya bir metallica klasiği.

The day that never comes belkide albümdeki en iyi parça olarak işaretlenebilir ki ilk klipte bu parçaya çekildi.
Albümü şiddetle tavsiye ediyorum. Açık konuşucam bu şekilde bir dönüş beklemiyordum Metallica'dan.