Haber Mesut Özil, Çorum Fk'yı satın alabilirmiş.

Reaksiyon puanı
8,191
Bu yıl Fenerbahçe'de çok da başarılı bir istatistiğe sahip olmayan Özil, Çorum Fk'yı satın alabilmek için teklifte bulunmuş.
Ne? Mesut kariyerinin en gollü sezonunu yaşıyor ne demek başarılı istatistiği yok? Her maç gol/asist üretiyor neredeyse ve maçı kilit paslarıyla açan bir oyuncu. Siz maçları takip ettiğinize veya futbol diye bir spor olduğunu bildiğinize emin misiniz?
Adsız.png

Bir 10 numara oyuncusuna göre çok çok iyi istatistikleri var. Galatasarayın forvetlerinin toplamından fazla gol atmış , Beşiktaşın öve öve bitiremediği Ghezzal ve Larin'den fazla gol atan asist yapan bir oyuncu bu. Mesut sanırım tuttuğun takıma gol atmış yoksa bu boş yorum normal bir futbol izleyicisinden gelmez :D
İsminizin hakkını veriyorsunuz.

Reaksiyon puanı
114
Ne? Mesut kariyerinin en gollü sezonunu yaşıyor ne demek başarılı istatistiği yok? Her maç gol/asist üretiyor neredeyse ve maçı kilit paslarıyla açan bir oyuncu. Siz maçları takip ettiğinize veya futbol diye bir spor olduğunu bildiğinize emin misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 166615
Bir 10 numara oyuncusuna göre çok çok iyi istatistikleri var. Galatasarayın forvetlerinin toplamından fazla gol atmış , Beşiktaşın öve öve bitiremediği Ghezzal ve Larin'den fazla gol atan asist yapan bir oyuncu bu. Mesut sanırım tuttuğun takıma gol atmış yoksa bu boş yorum normal bir futbol izleyicisinden gelmez :D
İsminizin hakkını veriyorsunuz.
Bence sen Fenerbahçe holiganı filansın. Mesut'un en başarılı sezonu Fenerbahçe dönemi mi sence? Yanına ve dikine nadiren isabetli pas yapan bir 10 numara. Ceza sahası dışından şut denemesi bile yok. Sürat ve fizik yok çalım bile atamıyor, çok top kaptırıyor. Tecrübesine bişey diyemem ama yavaş ve hantal bir 10 numara. Takım savunması desen ne top kapar, ne baskı yapar çok kolay çalım yer. Azimine bişey diyemem ama eski prime Mesut kalitesinden baya gerilemiş bir oyuncu. Şu an elinden geleni bu yok adamda kalite bitmiş. Sen atılan gol sayısına bakıyorsun ama Mesut'un oyuna o gollerden daha çok zararı var.

Reaksiyon puanı
8,191
Bence sen Fenerbahçe holiganı filansın. Mesut'un en başarılı sezonu Fenerbahçe dönemi mi sence? Yanına ve dikine nadiren isabetli pas yapan bir 10 numara. Ceza sahası dışından şut denemesi bile yok. Sürat ve fizik yok çalım bile atamıyor, çok top kaptırıyor. Tecrübesine bişey diyemem ama yavaş ve hantal bir 10 numara. Takım savunması desen ne top kapar, ne baskı yapar çok kolay çalım yer. Azimine bişey diyemem ama eski prime Mesut kalitesinden baya gerilemiş bir oyuncu. Şu an elinden geleni bu yok adamda kalite bitmiş. Sen atılan gol sayısına bakıyorsun ama Mesut'un oyuna o gollerden daha çok zararı var.
Ben holigan değilim sen futboldan zerre anlamıyorsun.

1- Mesut Özil dikine oyun oynamıyor zaten. Yanına da basit paslar hiçbir zaman atmadı. Sadece o bölgeyi boşaltmak için seri paslaştı o ayrı. Onun dışında paslarını sürekli oyuncuların koşacağı yere atıyor ve nokta atışı gidiyor pasları. Her maç sonu analizleri inceliyorum merak etme senin gibi boş sallamıyorum.

2- Mesut Özil yine söylüyorum 10 Numara pozisyonunda oynayan , takım arkadaşlarına fırsat yaratan bir oyuncu. Ceza sahası dışından şut çekmemesi zaten doğal bunun nesini anlamıyorsun? Ceza sahası dışından şut çekmedi diye eleştirmek ne ne kadar boş bir eleştiri?

3- Çalımı yok mu? Twitter'a girip Mesut Özil çalım yazsan 50 tane taraftarların paylaştığı video görürsün. Bir sürü çalımı var STSL kariyerinde. Sürat olarak da sürati gayet iyi Galatasaray maçında attığı deparı sen at bakalım hızlı mı yavaş mı :D :D :D

4- Tekrar söylüyorum bu adam 10 numara. Ofansif oyunu açmak bu adamın görevi. Defansta ne yapsın ne müdahalesi etsin? Arkasında zaten Sosa , Gustavo veya Mert Hakan oluyor onlar defansif orta saha onlar müdahale eder. Ek olarak Mesut çalım falan yemedi element uydurmayalım :D

Prime dönemi geçti geçmedi demedim? Mesut senin tuttuğun takıma sağlamca bir gol atmış ki bu acın var sallıyorsun. Bi oyuncu ne kadar rahatsız edebilir sorusunun cevabısın. Daha 10 numara nedir , defansif orta saha nedir , oyun stili nedir bunları geçtim futbol hakkında pek bilgin yok ona rağmen boş boş eleştiri atıyorsun. Ayrıca elbette skoruna bakacağız adam ofansif oyunda oynuyor neye bakalım kaç kere kafa topuna çıkmış diye mi bakalım?

Ha birde utanmadan Mesut oyuna zarar demişsin ben olsam bunu demezdim futbol konusunda kendini rezil edersin sadece. Mesutun oynamadığı zaman Fenerbahçe maç kazanamıyor haberin olsun :D :D :D :D

Reaksiyon puanı
114
İlk maddede okumayı bıraktım. Mesut'un kaç tane nokta pası var neyse anlamadığın belli konuştukça batıyorsun. Fener mesut oynayınca da doğru duzgün maç kazanamıyor. Galatasaray maçına bişey diyemem ama bu onun çok iyi bir sezon geçiriyor anlamına gelmez. Takım oyuncusu değil. Takım savunmasına katkısı olmayan rakibe pres yapmayan adam penaltı golü atsa banane. Savunmada resmen -1 adam ya