Messi, kadın taraftarın elini kırdı :)

Bu konuyu okuyanlar

Sercan40

Profesör
Katılım
22 Şubat 2016
Mesajlar
1,722
Reaksiyon puanı
372
Puanları
83
Yaş
32
Villarreal-Barcelona maçında Messi'nin bir şutunda tribüne giden top Villarrealli kadın bir taraftarın el bileğinin kırılmasına neden oldu.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 30. haftasında oynanan ve 2-2 sonuçlanan Villarreal-Barcelona maçında Lionel Messi'nin çektiği bir şutta tribüne giden topun Villarrealli genç bir kadının el bileğini kırdığı ortaya çıktı.

Karşılaşmanın 15. dakikasında Villarreal kalesini karşıdan gören bir yerde Messi'nin çok sert vuruşunda kale direğinin üstünden tribüne giden topu eliyle çelmeye çalışan bir kadın taraftarın bileğini kırdığı belirtildi.

Maç anında Barcelona sağlık ekibinin genç kadına müdahale ederek, ilk tedavisini yaptığı bildirildi. Barcelona Kulübü yöneticilerinin Messi'nin şutu sonrasında el bileği kırılan Raquel adlı genç kadını maç sonunda bularak, kulübün tesislerini ziyaret etmeye ve Nou Camp Stadı'nda bir maç izlemeye davet ettikleri açıklandı.

Kaynak: Sabah
 

Sh3kiL

Profesör
Katılım
4 Temmuz 2015
Mesajlar
1,089
Reaksiyon puanı
138
Puanları
63
kaleci gibi tutmaya calısınca gitti
 

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Villarreal-Barcelona maçında Lionel Messi'nin tribüne giden sert şutunda el bileği kırılan Villarrealli kadın taraftar Raquel Tajuel, Arjantinli yıldıza tepki gösterdi.

VİDEO-Lig TV

Katalan radyosu RAC1'e konuşan Tajuel, "Ben Madridliyim. Messi'yi zaten sevmezdim, şimdi hiç sevmiyorum." ifadelerini kullandı.

Maçın 15. dakikasında Messi'nin çektiği şutta direğin üstünden tribüne giden topu çok iyi gördüğünü ancak refleks göstererek, kendini korumak için elini uzattığını anlatan Tajuel, topa dokunduğu anda el bileğinin kırıldığını söyledi.

Olayın ardından Barcelona Kulübü yetkililerinin kendisini bulup tıbbi yardım yaptığını ve her türlü yardıma hazır olduklarını dile getirdiğini kaydeden Raquel Tajuel, "Bana Nou Camp stadında bir maçı izleme teklifi sundular. Bu fırsatı değerlendirip, sanırım Barcelona-Real Madrid maçından bir bilet isteyeceğim." dedi.

Tajuel, el bileğinin kırılmasından dolayı bir aylık rapor aldığını da açıkladı.
 

Bloother

Rektör
Katılım
29 Ekim 2013
Mesajlar
10,949
Reaksiyon puanı
2,327
Puanları
113
Yaş
35
Sen misin Messi'yi sevmeyen?! Öyle yersin işte topu. :)
 

Sercan40

Profesör
Katılım
22 Şubat 2016
Mesajlar
1,722
Reaksiyon puanı
372
Puanları
83
Yaş
32
Binlerce taraftar arasından kendisini sevmeyeni eliyle koymuş gibi bulmuş adam...
 
Üst