Messi GS, Ronaldo BJK, Robben FB Hayranı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
THY, yıldızlara Türkiye’deki favori takımlarını sordu. Real’li Ronaldo Beşiktaş, Messi G.Saray hayranı çıktı.

270520130020429017255.jpg

Barcelona ve Borussia Dortmund ile sponsorluk anlaşmaları imzalayan Türk Hava Yolları, uçuş esnasında dünyaca ünlü isimlere Türkiye’deki favori takımlarını sordu. Beşiktaş’ın eski başkanı Yıldırım Demirören’in İstiklal Caddesi’ndeki Demirören AVM’ye getirdiği Real Madrid’in Portekizli yıldızı Ronaldo Beşiktaş cevabını verirken zorlanmadı. Beyaz Şimşekler’in kalecisi Iker Casillas da Kartal’ı seçti.

İSPANYOL devi Barça’nın Uzaylı yıldızı Messi ise tercihini G.Saray’dan yana kullandı. Katalanların diğer yıldızları Iniesta ve Puyol, favori takımı olarak Cim Bom’u seçti. 2005’te G.Saray forması giyen Ribery, Real Madrid’in Fransız golcüsü Karim Benzema ve Anzhi’li Eto’o da Sarı-Kırmızılılar lehine oy kullandı.

ALTISI G.SARAY’I TERCİH ETTİ

G.SARAY Başkanı Ünal Aysal’In çileği Bayernli Robben, favori takımı olarak F.Bahçe’yi gösterdi. Robben’in bu tercihi Kuyt’tan kaynaklandı. Barça’nın Şililisi Sanchez de Fener’i seçti.

Aslan 6, Beşiktaş ve F.Bahçe, 2’şer yıldız oyuncunun gözdesi oldu.

Akşam

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Villla nerde pique nerde özil nerde 10 oyuncuya göre o yüksek demesi saçma bence ronaldo'nun demirören ile ortaklık sayesinde beşiktaş'a sevgi besledigi belli :) Robben go to fenerbahçe :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bunu geçen sene de okumuştum aslında. :P

Her sene aynı haberleri niye çıkartırlar bilmem.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Maradona'nın Fenerbahçe hakkında söylediği şeyi oku ve özetini yaz buraya. :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
images

:) Türkiyenin 3de birinin sevmedigi takımı destekleyen robben'e sevgilerimi sunuyorum robben nerelerdesin :D
ayrıca fenerbahçe kim galatasaray'damı oynuyor sözü christian vieri ye ait arattım tarattım maradona'ya değil :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Mesaj yerine ulaşsın da. :P

:D

Futbolculuğu ile karakteri bambaşka olan başka bir futbolcu daha yoktur sanırım.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Robben haber bekliyor alacaz hollandalıyı :D
abi eskiler gibisi gelmez iyi anlamda dediysen eger maradonaya dediysen futbolculuk 10numara kişilik biraz sıkıntılı :D ama iyi insandır :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İnsanlığı yalan ya. :D

Robben'i rüyanızda bile alamazsınız ama Ünal Başkan için bir sıkıntı yok. :P

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
iki oyuncu say desen bilmezler ki bazı takımlarımızın Türkiye deki taraftar sayısı da bu yüzden fazladır :sleep:
neyini kıskansın kimin umurunda olsun :D

Öyle deme gelecegi yok tabi de hiçirinin Ronaldo gelse kıskançlıgın dibine vurulur :)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Öyle deme gelecegi yok tabi de hiçirinin Ronaldo gelse kıskançlıgın dibine vurulur :)
drogbanın gelmesi hakkında temennilerimi okumadınız galiba geleceğini düşünmüyordum ama gelmesini istiyordum lige güzellik verir.
bir PL gibi tat vermiyor ligimiz :) bu gözle bakmayın bence.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Türkiye'nin çoğu bizden nefret ediyor diyorlar ya :D
İşinize gelince hiçbir ilde şampiyonluk kutlatmadılar, nefret kazandınız demesini bilirsiniz.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Türkiye'nin çoğu bizden nefret ediyor diyorlar ya :D
İşinize gelince hiçbir ilde şampiyonluk kutlatmadılar, nefret kazandınız demesini bilirsiniz.
bak güldüm buna 1.kıtadakı dediginle ilgili binlerce video paylaşırım sana emin ol bidaha fener galatasaray konuşmasına girmezsin :D en basitinden cordobalı beşiktaşın oldugu sene şampiyon olan takımınızı hatırla :D :D

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Robben, Ronaldo, Sanchez ve Ribery hastası olduğum 4 isim. Ama Ribery kıl oldum bak şimdi :)