• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

"Messi futbolumu geliştirdi"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Barcelonalı Lionel Messi ile arasında yaşanan rekabetin iki tarafın da futbolunu geliştirdiğini söyledi.

cristiano-ronaldo-lionel-messi_5A0FH.jpg

İspanyol basınına konuşan Ronaldo, Lionel Messi ile arasında yaşanan rekabetin futbolunu geliştirmesini sağladığını belirterek, "Eminim ki aramızdaki bu rekabet, Messi'yi de motive ediyordur. Onun 4, benim 3 Altın Top ödülüm var. Bu, dünya futbolu için güzel bir durum" ifadesini kullandı.

Duran toplarda eskisi kadar etkili olamadığını belirten Portekizli golcü, "Sol ayağımı hızımı ve frikiklerimi geliştirmeye çalışıyorum. Son zamanlarda bu konularda pek başarılı değilim ve çok çalıştıkça bu özelliklerimi geri kazanacağım" değerlendirmesinde bulundu.

Formunu korumak için özel hayatına da çok dikkat ettiğini vurgulayan 29 yaşındaki yıldız, "Futbolumun böyle olmasının tek nedeni çalışmak. Her sezon 60'ın üzerinde maça çıkabiliyorum çünkü kendime bakıyorum. Çok uyuyor ve yediklerime dikkat ediyorum" değerlendirmesini yaptı.

KAYNAK

[SDNTV]http://ntvspor-p.mncdn.com/f3/4f1e4869-2f66-4d87-9f7d-688490b8727a_f3.mp4[/SDNTV]

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Helal olsun be adam kendini geliştirmek için resmen neler yapıyor. Bizim türkler barlarda gezsin , içkiler içsin , kendine kötü baksın uykusuz şeysiz sonra ; Nerde benim 2.5 milyon yurom...

efe77

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Profesyonel dediğin böyle olur. Bizimkiler Renia da falan filan.