Messi Bile FIFA Oynuyor

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
PES kapağının yıldızı Messi'nin gizli bir aşkı olduğu öğrenildi. Takım arkadaşı Gerard Pique, EA'nın Twitter hesabında, PES kapaklarında boy gösteren Messi'nin FIFA'yı daha çok oynadığını yazdı.

15.jpg

"Otelde, yolda ve takımla birlikte sürekli FIFA oynuyorum. Iniesta ve Messi de çoğunlukla bana katılıyor" şeklinde yazan Pique yakın zamanda gerçekleşen bir FIFA galasında Nenad Stojkovic ile FIFA 11'de kapışmış ve 3-0 yenilmişti.
Bu arada Konami'nin içinden "Yazıklar olsun sana verdiğimiz paralar" dediğini duyar gibiyiz.

http://www.merlininkazani.com/Messi_FIFAyi_seviyor-oyun_haber-38992p1.html

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hehe iki poz verdi diye fifadan vaz geçilir mi :P

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Haber olarak baska bolumde acsaydin konuyu daha cok ilgi ceker(di).

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
"FIFA'yı daha çok oynuyor" demiş...Bu PES'te oynuyor anlamına gelir..Demek ki gönlünde bir yerlerde hâlâ PES'e yer var..

Bakalım bu aşk üçgeni nasıl sonlanacak..??

Yahu kim ne oynarsa oynasın.Önemli olan sizin hangisini sevdiğiniz..Ne yani COD oynuyoruz diye MOH oynamayalım mı..
Messi FIFA oynuyor diye hepimiz FIFA mı oynayalım..

Ama şaka bir yana merak ediyorum..Bakalım Messi hangisini seçecek Fifa mı Pes mi..? Keşke MESSI yazıp 5570 e göndersekte bizde seçim yapmasına yardımcı olsak :P

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ne oynadıgının bi önemi yok sadece en büyük sponsoru olan ve nerdeyse adına yapılan oyuna fifayı tercih etmesi haber yoksa herkes istedigini oynuyo zaten messiyi takan kim. şunu da belirtmeden gecemiycem hangisinin grafigi daha iyi hangisi daha gercekci ben bilmem ama fifa daha eglenceli, gercekten önyargısız oynayan bilir. barcelonada otobüste eglendigini oynuyomus olay bu.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Ne oynadıgının bi önemi yok sadece en büyük sponsoru olan ve nerdeyse adına yapılan oyuna fifayı tercih etmesi haber yoksa herkes istedigini oynuyo zaten messiyi takan kim. şunu da belirtmeden gecemiycem hangisinin grafigi daha iyi hangisi daha gercekci ben bilmem ama fifa daha eglenceli, gercekten önyargısız oynayan bilir. barcelonada otobüste eglendigini oynuyomus olay bu.

Benim sana ve yayınladığın habere bir lafım yok, tabii ki de..
Ama adam ne yapsın..Yani reklamında oynadı diye de PES'i seçecek hali yok ya..Belli ki FIFA'yı daha çok sevmiş..
Ben deliler gibi FIFA2002 oynadığımdan beri Fifa oynamıyorum..Çünkü bana göre 2002den sonraki seriler 2003-4-5 çok danidkleşmişti..PES'i ise nerdeyse hiç oynamadım..Sadece PlayStationla arkadaşlara karşı birkaç kez oynamışlığım var..Benim işim FPSler :)
Yani anlayacağın ikisini de ne önyargıyla ne de önyargısız bakıp yorum yapma şansım yok..

Bu arada belli ki sen FIFA'yı seçmişsin.. :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sana bisey demedim ki haber hakkında yorumumu yaptım dostum..

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Konami'nin CEO'su bile FİFA oynuyo deseniz farketmez...

Herkes zevk aldığı güzel keyifli vakit geçirdiği oyunu oynamaya devam eder...

Messi'ye gelince... Messi'yi sahada izlemek güzel, saha dışında ki tercihlerinden bize ne :)

mutsuz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Messi'yi bilmem ama ben Pes'i tek gecerim...

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Eeee eli mahkum :D Eğer tek başına yapay zeka ya karşı oynamayı sevmiyorsan, illa 2. adamı arıyorsan ve 2. adam Pes seviyorsa ona katılır Pes oynarsın. yok eğer Fifa seviyorsa Fifa oynarsın.
Biri Fifa biri Pes oynayarak kapışma mümkün olsaydı belki de Messi sürekli Pes oynardı... Ortama ayak uydurmuş sadece :D

Şaka bi yana ikisini de seviyorum, ikisini de yıllardır oynuyorum, aralarındaki kapışma da bizlere yarıyor aslında, düşünsenize eğer birisi olmasaydı, diğeri kendini geliştirmez ve her sene aynı oyunu 09 10 11 12 adı altında oynardık.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
fifanın joypad klavye ayarlari biraz karisik ama ayarlari yapınca pes'in aynisi.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Biz boşuna FIFA demiyoruz burda :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Orta ile Şut, bi de sağ ön ve sağ arkayı yer değiştirince aynısı oluyor :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
hatırlamiyorum ilk ciktiginda cok ugrasmıstım ama simdi canavar gibi. gameranger kurup seside acip online kastırmani tavsiye ederim. taraftarin gazıyla cok zevkli maclar oluyo. joypad kullanıyosan button dosyasini atabilirim. analoglar dahil bütün tusları aktif kullanabiliyorum

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ayarı yaptım logitech kullanıyorum analogları yok ama, sağol :)
Atmosfer falan güzel de bakalım alışabilecek miyim yoksa pese geri mi döneceğim :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
alısmaya çalisırsan olmaz her oyun kendine göre güzel ikisinide oyna ben öyle basladim yıllardır pesten baska sey oynamam fifa oynayana selam vermezdim simdi pes makinada bi yerlerde duruyo. hala giriyorum ulan pes sonucta belki kacırdıgım bisey vardir diyorum ama 1 mac sonra icim sıkılıyo sonra ver elini fifa.. ayrica biraz oyunu cöz gamerangerde beklerim, sdn den arkadaslarla mac yaptigimz oluyo arada..

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kendimi geliştirmem lazım önce daha beginnerda 90 dakkada gol atamadım :D
İyice öğrenirsem ben de katılırım tabi :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
cok pas yapman degisik varyasyonlar yapman lazim yoksa sut bile cektirmiyo karsi defans. hadi cektin diyelim yada karsi karsiya kaldin yine zor kaleciler bi oyunda gördügüm en iyi kaleciler tabi en zor seviyede.